5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα μωρά του Αυγούστου

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 01/08/2022 - 23:02

Ως ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, ο Αύγουστος είναι γεμάτος περιπέτειες! Μην σας κάνει λοιπόν εντύπωση το γεγονός ότι τα μωρά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα του έτους είναι η χαρά της ζωής! Δείτε παρακάτω 5 λόγους που κάνουν τα παιδιά του Αυγούστου ξεχωριστά και ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Φωτογραφία από Newport Baptist Church NC (Pixabay)

1. Είναι πιο ανεπτυγμένα σωματικά

Στατιστικά μιλώντας, τα μωρά που γεννιούνται το καλοκαίρι έχουν μεγαλύτερο βάρος από τα παιδιά που έρχονται στον κόσμο τις υπόλοιπες τρεις εποχές. Η ίδια μελέτη διαπίστωσε ότι τα μωρά του καλοκαιριού είναι ψηλότερα από τους συνομηλίκους τους ως ενήλικες. Το γεγονός αυτό σχετίζεται με την έκθεση της εγκύου στη βιταμίνη D.

2. Έχουν την τύχη με το μέρος τους

Τα μωρά του Αυγούστου δεν είναι μόνο γεμάτα ζωντάνια και σθένος, αλλά η όρεξή τους για ζωή μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι είναι πιο τυχεροί ως ενήλικες από όσους έχουν γεννηθεί κάποιον άλλο μήνα του έτους. Έρευνα του 2005 διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που γεννιούνται μεταξύ Μαρτίου και Αυγούστου θεωρούν τον εαυτό τους πολύ πιο τυχερό.

Φωτογραφία από Marcos Paulo Prado (Unsplash)

3. Έχουν ηγετικές τάσεις

Τα μωρά του Αυγούστου γεννιούνται με τόσα πολλά ηγετικά χαρακτηριστικά, όπως η τόλμη και η αφοσίωση, που δεν είναι περίεργο να εξελιχθούν σε σπουδαίους πολιτικούς. Ανάμεσα στα μωρά του Αυγούστου που έγιναν πρόεδροι των ΗΠΑ είναι ο Barack Obama και ο Bill Clinton.

4. Προτιμούν τη μοναξιά

Παρόλο που είναι πολύ κοινωνικοί, οι γεννημένοι τον Αύγουστο τείνουν να είναι εσωστρεφείς σε ευαίσθητα θέματα και χρειάζονται μερικές φορές χρόνο με τον εαυτό τους. Επίσης, δεν ανοίγονται εύκολα στους ανθρώπους, εκτός από εκείνους με τους οποίους είναι πραγματικά κοντά και τους εμπιστεύονται.

Φωτογραφία από Lubomirkin (Unsplash)

5. Είναι οργανωτικοί τύποι

Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι εργατικά και οργανωτικά. Έχουν επίσης ελκυστική προσωπικότητα και είναι προσανατολισμένα στη λεπτομέρεια. Τείνουν να είναι ευφυή και αξιόπιστα. Το μικρό σας θα μεγαλώσει ως ένα υπεύθυνο άτομο. Η σκληρή δουλειά και η προσοχή στη λεπτομέρεια θα το βοηθήσουν να πετύχει όλους τους στόχους του.

Διάσημα μωρά Αυγούστου

Meghan Markle (4 Αυγούστου)

Charlize Theron (7 Αυγούστου)

Antonio Banderas (10 Αυγούστου)

Halle Berry (14 Αυγούστου)

Jennifer Lawrence (15 Αυγούστου)

Ben Affleck (15 Αυγούστου)

Madonna (16 Αυγούστου)

Cameron Diaz (30 Αυγούστου)