Psychology

Category: Psychology
Psychology
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
Child
Τα χαμόγελα ή ακόμα και τα δάκρυα χαράς μικρών παιδιών είναι το κίνητρο της δημιουργού Amy Jandrisevits για να συνεχίσει να κατασκευάζει από το μηδέν κούκλες με ξεχωριστά χαρακτηριστικά που μοιάζουν στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τους.
Psychology
Σε αυτό το άρθρο θα σας πω αλήθειες. Το βράδυ της Κυριακής για να καταφέρω να κοιμηθώ πήρα βαλεριάνες. Το έλεγα αστειευόμενη πως δεν θα μπορέσω να ηρεμήσω αλλά το βράδυ μου ήταν στην πραγματικότητα χειρότερο από κάθε φαντασία. 
αποχωρισμός από το παιδί
Μια ιστορία από την πρώτη μέρα που άφησα τον Οδυσσέα στον παιδικό σταθμό που ξέρω ότι θα σας θυμίσει κάτι…
Psychology
Είτε το παιδί σας πηγαίνει παιδικό σταθμό είτε λύκειο, θα έρθει ένα απόγευμα Κυριακής ή ένα πρωινό Δευτέρας και θα σας πει με ύφος που ακροβατεί ανάμεσα στην γκρίνια και το νάζι: «Μαμά, δεν θέλω να πάω σχολείο!» Πώς θα αντιδράσετε τότε; Θα επιμείνετε να πάει σχολείο ή θα
Parenthood
Κάθε χρόνο η έναρξη της νέας σχολικής χρονικής, εκτός από ενθουσιασμό προκαλεί και άγχος. Πόσο μάλλον φέτος, που έχουμε μπροστά μας μια ιδιαίτερη και λίγο περισσότερο απαιτητική χρονιά από τις προηγούμενες.
δυσλεξία
Όταν ο Σάκης Ρουβάς ήταν μικρός δεν ένιωσε ποτέ πως το τραγούδι ήταν ο προορισμός του. Αντίθετα, ονειρευόταν να γίνει αστροναύτης.