Grand Parents

Category: Grand Parents
Grand Parents
Βροχή από γλυκίσματα και παιχνίδια. Παιδικά με τις ώρες στην τηλεόραση και «ναι» σε όλα τα χατίρια που το παιδί δεν θα τολμούσε καν να εκφράσει στη μαμά και τον μπαμπά.
Grand Parents
Τους μοιράζουν ασταμάτητα σοκολάτες, γλυκά, καραμέλες, τους κουραμπιέδες που έφτιαξαν μαζί και δώρα. Δώρα, δώρα, και πάλι δώρα. Όμως, τελικά, γιατί να μπω ανάμεσα σε αυτήν τη μαγική σχέση; Ειδικά τώρα που έρχονται Χριστούγεννα! 
Grand Parents
Μεγαλώνουμε εμείς και μεγαλώνουν και οι γονείς μας. Έτσι πάει (δυστυχώς) αυτό με ό,τι φέρνει μαζί της η πιο μεγάλη ηλικία. Ταυτόχρονα ακούμε καθημερινά για νέα περιστατικά ασθενειών ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες.
Grand Parents
«Μπορώ να φάω μια σοκολάτα;» με ρώτησε πρόσφατα ο Φίλιππος ενώ ετοιμαζόμασταν για μια επίσκεψη στους παππούδες του. Όταν του απάντησα «φτάνει, αρκετά γλυκά έφαγες σήμερα» δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα αλλά πρόσθεσε με βεβαιότητα: «Αν δεν μου δώσεις εσύ, θα μου δώσει η γιαγιά».
Grand Parents
Η αυριανή μέρα (6/5) είναι πολύ σημαντική για τη Μεγάλη Βρετανία κι αυτό, γιατί θα πραγματοποιηθεί η στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Αββαείο του Westminster.
Grand Parents
Στις προηγούμενες γενιές ακόμα και οι πιο αφοσιωμένοι μπαμπάδες ήταν συνήθως τόσο σκληρά εργαζόμενοι, στην προσπάθεια να ανταποκριθούν στον παραδοσιακό ρόλο του κουβαλητή, που απουσίαζαν πολλές ώρες καθημερινά από το σπίτι.
Grand Parents
Οι γιαγιάδες είναι ένας μικρός θησαυρός! Όσοι μεγαλώσαμε μαζί τους έχουμε μοναδικές αναμνήσεις και η καρδιά μας είναι γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα.
Grand Parents
Όταν γυρνάω σπίτι από τη δουλειά και βρίσκω την κόρη μου να παίζει ήρεμη στο πάτωμα του δωματίου της με τον παππού, ενώ η γιαγιά της πλένει τα τελευταία πιάτα του νεροχύτη, θέλω να ψιθυρίσω ένα μεγάλο ευχαριστώ.