Technology

Category: Technology
Technology
Η εξέλιξη της τεχνολογίας αναμφισβήτητα παρέχει σημαντικές διευκολύνσεις στην καθημερινή μας ζωή και προάγει την εξέλιξη σε πολλαπλούς τομείς.
παιδί και ίντερνετ
Είναι γεγονός πως τα παιδιά του 2020 είναι πλήρως εξοικειωμένα με τα smartphones, το διαδίκτυο και γενικότερα τις νέες τεχνολογίες και σε αντίθεση με τις παλαιότερες γενιές, όλες οι καθημερινές τους εργασίες, ακόμα και τα πιο
μελλοντικές καταστάσεις
Το 5χρονο παιδί σας το 2040 θα είναι 26 ετών και η ζωή του θα είναι κάπως έτσι...  
Technology
Τη στιγμή που γίνεσαι γονιός αλλάζουν εκατομμύρια πράγματα. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι ξαφνικά κοιτάζεις το αυτοκίνητό σου με άλλο μάτι.
παιδί και ασφάλεια
Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη των γονιών που έχουν παιδιά στην προεφηφική και εφηβική ηλικία, είναι η ασφάλεια των παιδιών τους όταν εισέρχονται στον χαώδη κόσμο του διαδικτύου και των social media.
τεχνολογικός εθισμός
Από μικρή ακόμη ηλικία, τα παιδιά ενθουσιάζονται με οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία και τα gadgets. Κάνουν τα πάντα για να «κλέψουν» από τα χέρια της μαμάς και του μπαμπά το tablet, το οποίο χειρίζονται με αξιοζήλευτη άνεση και μαεστρία.
τεχνολογικός εθισμός
Πριν από μερικά χρόνια μία εταιρία τροφίμων του εξωτερικού λάνσαρε μία διαφήμιση – πείραμα, για τον εθισμό των παιδιών στις ηλεκτρονικές συσκευές και την επίδραση που οι οθόνες ασκούν σε αυτά.
Technology
Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά του Πλάτωνα σε μια χαμένη ιδανική πόλη. Μια πόλη με έναν σπουδαίο και προηγμένο πολιτισμό, όπου οι υψηλές ηθικές αξίες αποτελούσαν τους πυλώνες μιας ιδανικής κοινωνίας.