owner: ΜΥΡΤΩ ΚΑΖΗ

Η Μυρτώ δηλώνει «γεννημένη μάνα», αν και πριν αποκτήσει δικά της παιδιά ομολογεί, ότι πιο πολύ την έλκυαν τα σκυλιά παρά τα μωρά! Ένα Χριστουγεννιάτικο βράδυ όμως, ξαφνικά και κάπως βιαστικά, έγινε μαμά και η ζωή της άλλαξε μια για πάντα. Καλές οι σπουδές δημοσιογραφίας στο Πάντειο, καλό και το μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, το Yes I Do το αγαπάει δεν το συζητάμε, όμως ό,τι περιστρέφεται γύρω από μωρά, εγκύους και παιδάκια την κάνει να χαμογελά από ευτυχία και την εμπνέει. Όπως καταλάβατε, το ΒΟΟΜ είναι για εκείνη ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Ένα site και ένα περιοδικό που το αγαπάει σαν... παιδί της και υπόσχεται πως όποιος μπει στην παρέα του BOOM θα μάθει φανταστικά πράγματα και σίγουρα θα γίνει ακόμα πιο τρυφερός γονιός! Αν για ένα πράγμα μπορεί να βάλει το χέρι της στη φωτιά είναι πως κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα από την πολλή αγάπη. Γι'αυτό σας προτρέπει να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα και να τους λέτε συνέχεια και με κάθε αφορμή πόσο αθεράπευτα τα αγαπάτε!

editor in chief: ΕΥΑ ΑΝΥΦΑΝΤΗ

Η Εύα αγαπάει τα παιδιά, την ποίηση και να βάζει λέξεις στη σειρά. Et Voilà…

Μας ρωτάτε γιατί BOOM, και πώς και τι / έφτασε λοιπόν η ώρα, η αλήθεια να ειπωθεί:

Αφού ψάξαμε σε όλο τον κόσμο, αλλά και όλες τις φυλές / ξέρουμε πως οι μαμάδες είναι συ-ναρ-πα-στι-κές!

Γι’ αυτό ένα tribute τους αξίζει, φόρος τιμής ελληνιστί / και σε αυτήν πάνω την ιδέα όλο το BOOM έχει χτιστεί.

Στις μαμάδες μας με αγάπη, το yours and his and mine / welcome BOOM – it was about time…

 
art director: ΜΑΡΙΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

Η Μαρία μπορεί να μη γνωρίζει τίποτα από μωρά και παιδιά (όχι βέβαια για πολύ ακόμα), αλλά ξέρει πώς να κάνει τη σκέψη σου… την πιο γλυκιά εικόνα! Με πολυετή εμπειρία στο graphic design και στον χώρο της διαφήμισης, δουλεύει με πάθος και αγάπη το κάθε project. Έτσι και ο ενθουσιασμός της στο άκουσμα του BOOM ήταν ακόμη μεγαλύτερος, καθώς ήξερε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα φρέσκο, σε ιδέες και θέματα, περιοδικό. Γι’ αυτό και θέλησε να δώσει μια minimal και πιο chic αισθητική, που αμέσως βρήκε σύμφωνη όλη την ομάδα. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της δουλειάς την κάνει πανευτυχή και περήφανη! Και ναι, έμαθε πολλά πράγματα για τα παιδιά από το πρώτο κιόλας τεύχος!

PR & commercial director: ΝΑΝΣΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Νάνσυ, περήφανο μέλος του Yes I Do, του Yes I Am και τώρα του BOOM, έμαθε τα πάντα για τα μωρά και γενικότερα για τα παιδιά δίπλα στον Οδυσσέα και την Ιριάνα! Σπούδασε Marketing στο Deree γιατί πάντα την γοήτευε ο χώρος της διαφήμισης. Έχει άπειρα excel με αριθμούς, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Όταν άκουσε για πρώτη φορά για το ΒΟΟΜ έκανε προσθέσεις – αφαιρέσεις, αλλά πάντα με έναν τεράστιο ενθουσιασμό, γιατί είναι ένα project που ξεχειλίζει από αγάπη, σκληρή δουλειά και εξαιρετικούς συνεργάτες!

 
photographer: ΔΑΝΑΗ ΙΣΑΡΗ

Η Δανάη είναι freelancer φωτογράφος. Συνήθως φωτογραφίζει ανθρώπους, φαγητά και βιβλία. Αγαπάει το απογευματινό φως και τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Δεν της φαίνεται, αλλά μπορεί να συζητάει μαζί σου για ώρες για το αν το παιδί σου τρώει τα μακαρόνια αυστηρά σκέτα «χωρίς-χρωματιστά-πραγματάκια-επάνω» ή ποια λέξη είπε πρώτα, καθώς βρίσκει ενδιαφέρον το πώς μεγαλώνει κάθε παιδί ξεχωριστά. Έχει ενθουσιαστεί με το BOOM γιατί στο περιοδικό αυτό μπορεί να συνδυάζει την αγάπη της για τη φωτογραφία με την κρυφή συνήθεια να μαθαίνει όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που δεν ήξερες για τα παιδιά.

fashion director: ΜΑΡΙΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Η υποκριτική, ο χορός, το σχέδιο και η μόδα της έδωσαν όλα όσα χρειαζόταν για να μπορέσει να δημιουργήσει τις δικές της εικόνες και ιστορίες. Ονειρικές σελίδες με φαντασία και τόλμη, όπως και το μυαλό ενός παιδιού. Αυτό σκέφτηκε όταν μπήκε στην πιο δημιουργική ομάδα, στην ομάδα του BOOM !!! Έχει άμεση σχέση με τα παιδιά καθώς δηλώνει πως δεν έχει μεγαλώσει ποτέ και αφού θεωρεί πως και οι θείες μπορούν να είναι «δεύτερες μαμάδες»!!! Αγαπημένες λέξεις της, η έμπνευση και η αισθητική που μόνο με πολλή δουλειά και πάθος μπορείς να τις κατακτήσεις. Ας την ακολουθήσουμε παρέα με όλη  την ομάδα με αγάπη για την μόδα και το παιδί!