Technology

Category: Technology
Technology
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελληνίδας μάνας; Μα φυσικά τα μικρόβια! Κι εδώ που τα λέμε δεν ζητάμε τίποτα τρομερό...
Technology
Ο χρόνος των σύγχρονων μαμάδων είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Είτε εργάζονται είτε όχι, έχουν τόσες πολλές υποχρεώσεις να φέρουν εις πέρας που ο χρόνος που τους απομένει να περάσουν με τα παιδιά τους δεν είναι αυτός που θα ήθελαν.
Technology
Μια σημαντική δημιουργική διέξοδο σε εκατοντάδες μαθητές σε όλη τη χώρα, προσφέρει το πρόγραμμα «μαθητική εικονική επιχείρηση» του Junior Achievement Greece (JA Greece).
Technology
Ο χρόνος που πέρασαν στο σπίτι κάνοντας τηλεκπαίδευση εξαιτίας της πανδημίας, έκανε τέσσερις μαθήτριες από τη Νάουσα να συνειδητοποιήσουν μεταξύ άλλων, ότι οι γονείς τους είχαν πάρα πολλές δουλειές. Έχοντας αυτό κατά νου, λοιπόν, θέλησαν να βρουν έναν τρόπο για να συνεισφέρουν και τα κατάφεραν!
Technology
Η CYBEX παρουσιάζει μια νέα, άκρως πρωτοποριακή κατηγορία SPORT προϊόντων. Πρόκειται μάλιστα για μια καινοτομία που αποτελεί έμπνευση του πρώην επαγγελματία αθλητή και ιδρυτή της CYBEX, Martin Pos. 
Technology
Στα αναρίθμητα άγχη που συνοδεύουν τον ρόλο των γονιών έχει προστεθεί, δεκαετίες τώρα, ο φόβος για την έκθεση των παιδιών τους στο -κατά πολλούς- «επικίνδυνο» και γεμάτο παγίδες σύμπαν των media.
Technology
Τα παιδιά ξετρελαίνονται όταν οι μεγάλοι τούς αναθέτουν "αποστολές", όλοι το ξέρουν αυτό! Και βέβαια, αντίστοιχη είναι η χαρά τους όταν παίρνουν και το "έπαθλο" αφού ολοκληρώσουν την κάθε αποστολή...
Technology
Η εξέλιξη της τεχνολογίας αναμφισβήτητα παρέχει σημαντικές διευκολύνσεις στην καθημερινή μας ζωή και προάγει την εξέλιξη σε πολλαπλούς τομείς.