Άκης Πετρετζίκης: Στην κουζίνα μαζί με τον γιο του!

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 25/07/2022 - 13:41

Εν αναμονή του δεύτερου παιδιού του, ο Άκης Πετρετζίκης περνάει πολύτιμες στιγμές μαζί με τον γιο του - αυτή τη φορά στην κουζίνα του σπιτιού τους - και η μαμά απαθανατίζει τα όμορφα οικογενειακά στιγμιότυπα! Ο διάσημος σεφ και ο μικρός Αχιλλέας ετοίμασαν τυροπιτάκια κουρύ με τυρί κρέμα και το αποτέλεσμα, όπως μας διαβεβαίωσε ο μικρός, ήταν απλά μαγικό!

Instagram @akis_petretzikis

«Κουρουδάκια με τυρί κρέμα... σήμερα γκουρμέ», έγραψε στο πρώτο story που μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram o ευτυχισμένος μπαμπάς, ενώ λίγο αργότερα ο Αχιλλέας ανέλαβε το food tasting: «Πρώτα το μυρίζουμε... Μετά το γευόμαστε... Μετά ελέγχουμε την κρούστα... Στη συνέχεια τη γέμιση...», έγραψε στο δεύτερο story όπου ο μικρός φαίνεται να ζει την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Instagram @akis_petretzikis

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί πέρυσι τον Ιούλιο, ενώ δύο μήνες αργότερα έγινε ο θρησκευτικός γάμος και η βάπτιση του μικρού τους. Τον περασμένο Απρίλιο και μόλις εννέα μήνες από τη γέννηση του Αχιλλέα, ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ανακοίνωσαν πως πρόκειται να γίνουν ξανά γονείς και μάλιστα περιμένουν κοριτσάκι.