Aldemar Olympian Village | The ultimate family paradise

Μυρτώ Κάζη
Sat, 30/05/2020 - 11:48

Κλείστε τα μάτια σας και ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε με την οικογένειά σας σε μία απέραντη χρυσαφένια αμμώδη παραλία. Έχετε μόλις κάνει βόλτα με άλογα, ενώ από το πρωί τα παιδιά δεν σταματούν τις βουτιές στη νεροτσουλήθρα και στις πισίνες. Το μεσημεριανό menu περιλαμβάνει light food, φρέσκα φρούτα και παγωτό, ενώ το βράδυ έχετε κάνει κράτηση σε ένα από τα πολλά gourmet εστιατόρια. Όλα αυτά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και δεν θα χρειαστείτε ούτε το αυτοκίνητο ούτε το πορτοφόλι σας. Τα παιδιά σας γελούν δυνατά από ευτυχία ενώ εσείς απολαμβάνετε την απόλυτη χαλάρωση. Τώρα ανοίξτε τα μάτια σας. Καλωσήρθατε στο Aldemar Olympian Village στην Ολυμπία! Ένα συναρπαστικό οικογενειακό resort 5* που θα προσφέρει στην οικογένειά σας τις πιο αξέχαστες διακοπές. Προγραμματίστε από τώρα τις διακοπές του επόμενου καλοκαιριού ή -γιατί όχι- ξεκλέψτε ένα τριήμερο μέσα στο φθινόπωρο!


The morning routine

Το πρωί ξυπνάμε από τον ζεστό ήλιο που μπαίνει γλυκά από τις μπαλκονόπορτες. Παίζουμε στο κρεβάτι και αμέσως φοράμε τα μαγιό μας! Μια βουτιά στην πισίνα του δωματίου επιβάλλεται για το σωστό ξύπνημα! Αμέσως μετά είμαστε έτοιμοι να «ορμήξουμε» κυριολεκτικά στο πρωινό που είναι ίσως ό,τι καλύτερο θα έχετε δοκιμάσει! Τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα, αγνές πρώτες ύλες και ένα breakfast menu που θα ζήλευαν και οι πιο καταξιωμένοι σεφ υπόσχονται να σας προσφέρουν το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας σας!

3 hours play

Αναμένοντας να περάσουν οι ώρες για να μπορέσουμε να πάμε για μπάνιο, επισκεπτόμαστε το Mini Club, ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον όπου τα παιδιά διασκεδάζουν, παίζουν και δημιουργούν παρέα με εκπαιδευμένους επαγγελματίες.


 

Finally at the beach

Το παιχνίδι στην παραλία το καλοκαίρι είναι ατελείωτο! Εξοπλιζόμαστε με όλα τα απαραίτητα χωρίς όμως να έχουμε το άγχος να πάρουμε μαζί πετσέτες, νερά ή σνακ καθώς στο Aldemar Olympian Village τα πάντα είναι εύκολα! Ξαπλώνουμε στις ξαπλώστρες μας απολαμβάνοντας τον δεύτερο παγωμένο καφέ της ημέρας ενώ τα παιδιά ξεχύνονται στην παραλία!

The active members

Κάθε οικογένεια έχει και εκείνους που δεν θέλουν μόνο ηλιοθεραπεία και παιχνίδι στην παραλία, αλλά αποζητούν κάτι πιο active! Τάσος και Οδυσσέας αποτελούν πλέον “golden members” της Σχολής Θαλάσσιων Σπορ με αγαπημένα τους το jet ski και το κανό!

Lunch break

Ο ήλιος, η θάλασσα και η κούραση κάνει τα μικρά -και τα μεγάλα!- παιδιά να πεινάνε συνέχεια! Το μεσημέρι επισκεπτόμαστε ένα από τα πολλά εστιατόρια του resort για light lunch που συνήθως περιλαμβάνει κοτόπουλο, λίγη σαλάτα και οπωσδήποτε φρέσκα φρούτα εποχής.

Ιππασία

Δεν υπάρχει κάτι που λατρεύουν τα Μπιθάκια περισσότερο από τη βόλτα με τα άλογα στην παραλία! Υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών κάνουμε κάθε χρόνο -κάτι σαν ιεροτελεστία φανταστείτε το- βόλτα με τα άλογα και φυσικά ο Οδυσσέας επιλέγει να είναι μόνος του πάνω σε πόνι! Είναι συγκινητική η αμοιβαία αγάπη μεταξύ των παιδιών και των αλόγων και η εμπειρία είναι πάντα συναρπαστική.

The afternoons 

Τα απογεύματα τα περνάμε άλλοτε στη θάλασσα, άλλοτε στην πισίνα του δωματίου μας και άλλοτε φυσικά στη νεροτσουλήθρα. Στην επιστροφή η στάση σε μία από τις παιδικές χαρές είναι πλέον καθιερωμένη ενώ δεν χάνουμε ποτέ το βραδινό kids event που περιλαμβάνει χορό, θέατρο, μουσική και κέφι.


Family Dinner

Τα καλοκαίρια η ευκαιρία για απολαυστικά family dinners είναι μοναδική! Επιλέξτε κάθε βράδυ ένα διαφορετικό εστιατόριο και δοκιμάστε τις γαστρονομικές προτάσεις των έμπειρων σεφ του resort. Για ένα πράγμα μπορώ να σας εγγυηθώ! Το φαγητό στο Aldemar Olympian Village είναι για Όσκαρ.

Bithas family tips

  • Μαμάδες, ξεκλέψτε μια ώρα για να επισκεφθείτε το βραβευμένο Spa του resort για να ανταμείψετε τον εαυτό σας με μια μοναδική θεραπεία χαλάρωσης και ευεξίας.
  • Συμβάλλετε στην αυτονομία των παιδιών σας, αφήνοντάς τα να κάνουν ελεγχόμενες βόλτες στα υπέροχα δρομάκια του resort με τα πατίνια τους.
  • Επιλέξτε τα family apartments με sharing pool! Εκεί, κάθε χρόνο χτίζονται μοναδικές φιλίες με τους «γείτονες» !
  • Κάντε οπωσδήποτε μια μονοήμερη εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας και μιλήστε στα παιδιά σας για το μέρος από όπου ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες!
  • Δεν θέλω να ξεχάσετε την Υπηρεσία Φύλαξης Παιδιών στην περίπτωση που θέλετε να απολαύσετε ένα ποτό στην παραλία οι δυο σας!

Aldemar Olympian Village

Website: www.aldemarolympianvillage.gr

Instagram: @aldemar_olympian_village

Facebook: @AldemarOlympianVillage

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM