All I want for Christmas is APIVITA BEEVINE ELIXIR! Νέα χρονιά, νέα εποχή στην αντιγήρανση

Boom Team
Thu, 14/12/2023 - 17:46

Μαμάδες, αν και δεν ξέρουμε τι περιλαμβάνει η wish list της καθεμίας, μπορούμε να μαντέψουμε πως δεν θα λέγατε όχι σε ένα ελιξίριο νεότητας, που γεμίζει τις ρυτίδες, επαναφέρει τη σφριγηλότητα του δέρματος και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου... Όλα αυτά που προσφέρει δηλαδή η νέα σειρά BEEVINE ELIXIR!

boom_apivita

It’s science!

Μετά από 7 χρόνια έρευνας, η APIVITA φέρνει την επανάσταση με το νέο, αποκλειστικό, πατενταρισμένο PROPOLIFT complex, έξτρα συμπυκνωμένο με πολυφαινόλες πρόπολης και αμπελιού, ενώ οι συνθέσεις ενισχύονται με φυτικό κολλαγόνο. Το αποτέλεσμα; Τόνωση της νεανικότητας της επιδερμίδας και μέγιστη αποτελεσματικότητα που διαρκεί έως και 8 ώρες.

Η APIVITA φέρει πιστοποίηση B CORP, που σημαίνει πως:

  • Χρησιμοποιεί «καθαρές» συνθέσεις με έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης &
  • Συστατικά φυτικής προέλευσης και αξιοποιήσιμα υπόλοιπα ενεργών συστατικών με προσέγγιση zero waste. Τα υπολείμματα πρόπολης επαναχρησιμοποιούνται 100% για την παραγωγή του σαπουνιού πρόπολης, ενώ τα υπολείμματα του αμπελιού μετατρέπονται σε φυσικό λίπασμα.
  • Πετυχαίνει ελαφρύτερη συσκευασία που περιλαμβάνει πολύ μεγάλο ποσοστό από ανακυκλωμένα υλικά και οι συσκευασίες της είναι ανακυκλώσιμες*.
  • Κάθε αγορά προϊόντος APIVITA στηρίζει το Billion Bees Program, συμβάλλοντας στην αναγέννηση των πληθυσμών των μελισσών.

*εκτός από τις αντλίες

BEEVINE ELIXIR έλαιο προσώπου για αναδόμηση και σύσφιξη REPLENISHING FIRMING FACE OIL (98% συστατικά φυσικής προέλευσης): Ελαφρύ έλαιο προσώπου που απορροφάται τέλεια, συσφίγγει την επιδερμίδα και τονώνει την ελαστικότητά της, ενώ ταυτόχρονα την αναδομεί, χάρη στο λάδι πρόπολης και το έλαιο σταφυλιού. Με νέρολι, πατσουλί, φασκόμηλο, τριαντάφυλλο και αιθέριο έλαιο γερανιού, αναζωογονεί το δέρμα και τη διάθεση.

Η σειρά BEEVINE ELIXIR είναι δερματολογικά ελεγμένη, μη φαγεσωρογόνος και περιλαμβάνει:

boom_apivita

(Από πάνω προς τα κάτω)

BEEVINE ELIXIR ορός ενεργοποίησης σύσφιξης και lifting (91% συστατικά φυσικής προέλευσης): Ένα λεπτόρρευστο, συμπυκνωμένο ελιξίριο για άμεση αναζωογόνηση και απαλότητα, που χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα χάρη στη Νιασιναμίδη 5%.

BEEVINE ELIXIR αντιρυτιδική κρέμα lifting για μάτια και χείλη (96% συστατικά φυσικής προέλευσης): Οφθαλμολογικά ελεγμένη, με θαλάσσιο βιοτεχνολογικό συστατικό και goji berry, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, εξασφαλίζοντας ξεκούραστο βλέμμα.

BEEVINE ELIXIR κρέμα νυκτός εντατικής επανόρθωσης (96% συστατικά φυσικής προέλευσης): Με έλαιο κρίταμου που λειαίνει και απαλύνει την επιδερμίδα και ένζυμο παπάγιας που χαρίζει ανανέωση.

BEEVINE ELIXIR αντιρυτιδική κρέμα για σύσφιξη και lifting ελαφριάς υφής (96% συστατικά φυσικής προέλευσης): Ένα μεταξένιο πέπλο δροσιάς που ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα πιο γεμάτη χάρη στο υαλουρονικό οξύ.

BEEVINE ELIXIR αντιρυτιδική κρέμα για σύσφιξη και lifting με πλούσια υφή (96% συστατικά φυσικής προέλευσης): Βελούδινο άγγιγμα και βαθιά θρέψη με κεραμίδια και σκουαλάνιο.

 

Website: www.apivita.com

Facebook: @apivita 

Instagram: @apivitagreece | @theapivitaexperiencestore

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο, χριστουγεννιάτικο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε και online πατώντας στο εξώφυλλο!

boom_apivita