Αυτή η δασκάλα από το Μεξικό μετέτρεψε το φορτηγό της σε κινητή τάξη σχολείου

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Sat, 29/08/2020 - 13:13
0 Comments

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού πολλά ήταν τα σχολεία που αναγκάστηκαν να κλείσουν τις πόρτες τους, καθιερώνοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στο Μεξικό μια δασκάλα ειδικής αγωγής αποφάσισε να μετατρέψει το φορτηγό της σε κινητή τάξη, οδηγώντας καθημερινά περίπου 2 ώρες ώστε να βοηθήσει τους μαθητές της που δεν έχουν πρόσβαση σε ίντερνετ και βιβλία.

boom δασκάλα Μεξικό κινητή τάξη

Η Nay, όπως ονομάζεται, είναι δασκάλα δημοτικού και θα κάνει το παν ώστε οι μαθητές της να μη μείνουν πίσω στα μαθήματά τους. Έτσι, καθημερινά τούς επισκέπτεται και κάνουν ένα ιδιαίτερο μάθημα πάνω στην καρότσα του αυτοκινήτου της. Η ιστορία της Nay έγινε viral, αφού μια μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Twitter κατά τη διάρκεια του μαθήματος που είχε με τον γιο της. Και βέβαια, όταν η Kim Kardashian έκανε retweet τη συγκεκριμένη φωτογραφία, τότε το internet πήρε φωτιά με σχόλια αγάπης για την στοργική δασκάλα. 

boom δασκάλα Μεξικό κινητή τάξη

Όπως, δήλωσε η ίδια η Nay, την ημέρα που τη φωτογράφισαν είχε δώσει σε κάθε μαθητή της ένα τεστ ώστε να εξετάσει πόσο αποτελεσματική ήταν η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ενώ φυσικά ήθελε να δει πώς ήταν το κάθε παιδί σε ψυχολογικό επίπεδο. Φυσικά, ανέφερε, πως ακόμα και αν το μάθημα έγινε κάτω από αυτές τις συνθήκες, όλα τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό τηρήθηκαν, όπως η χρήση της μάσκας καθώς και η χρήση αντισηπτικού πριν και μετά το μάθημα. 

Όλοι φυσικά θαύμασαν το έργο της δασκάλας αυτής, όμως η ίδια επιμένει πως δεν είναι η μόνη καθώς όλοι οι καθηγητές κάνουν το κάτι παραπάνω για τους μαθητές τους.

Ελπίζουμε αυτή η είδηση να σας έφτιαξε τη μέρα!

Πηγή: Tank's Good News

#Not All Heroes Wear Capes