Αυτοί είναι οι 3 κανόνες ανατροφής που ακολουθεί πιστά η Kate Middleton

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 07/01/2022 - 04:01

Μπορεί τα καθήκοντά της συνεχώς να αυξάνονται, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ συνεχίζει να παραχωρεί όλο και περισσότερες αρμοδιότητες στα νεότερα μέλη της οικογένειας, όμως η Kate Middleton εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα στην ανατροφή των τριών παιδιών της - του 8χρονου πρίγκιπα George, της 6χρονης πριγκίπισσας Charlotte και του 3 ετών πρίγκιπα Louis.

Φωτογραφία: Instagram @Duke and Duchess of Cambridge

«Η Kate συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα των παιδιών της», αναφέρει φίλος της οικογένειας στο περιοδικό PEOPLE. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους 3 βασικούς κανόνες ανατροφής που ακολουθεί η αγαπημένη μας royal mommy για μια ευτυχισμένη οικογένεια.

1. Ενθαρρύνετε το παιχνίδι στη φύση

Η Kate Middleton είναι υπέρμαχος του παιχνιδιού στη φύση. Κατά τη διάρκεια ενός podcast πέρυσι, ανέφερε ότι οι αγαπημένες στιγμές με την οικογένειά της είναι όταν παίζουν όλοι μαζί στην ύπαιθρο και λερώνονται.

Φωτογραφία: Instagram @Duke and Duchess of Cambridge

2. Διασκεδάστε οικογενειακώς!

Το ζευγάρι πηγαίνει συχνά για ποδήλατο με τα παιδιά του ή κάνουν βόλτες στις παραλίες του Norfolk κοντά στην εξοχική τους κατοικία, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από το βίντεο που κυκλοφόρησε στη 10η επέτειο του γάμου τους τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο δείχνει την πενταμελή οικογένεια να περπατά στους αμμόλοφους, να σκαρφαλώνει σε δέντρα και να ψήνει marshmallows.

3. Να είστε παρόντες

Το ζευγάρι έχει ενεργό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών. «Η Kate θέλει να έχει μια συνηθισμένη ζωή», προσθέτει πηγή στο PEOPLE. Ωστόσο, δεν ξεχνούν ότι είναι ζευγάρι. Αφού τα παιδιά πάνε για ύπνο, η Kate και ο πρίγκιπας William φροντίζουν να περνούν χρόνο μόνο οι δυο τους. «Ο William θα φέρει στην Kate ένα τζιν με τόνικ», λέει ένας οικογενειακός φίλος. «Φροντίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά με διαφορετικούς τρόπους».

Πηγή: people.com