Baby Boom Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Δίδυμο

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sat, 20/05/2023 - 13:57

Και ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για το Διδυμάκι σας, αυτό το αγόρι, με το παιχνιδιάρικο βλέμμα που ήρθε στη ζωή σας για να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα πιο συναρπαστική. Προετοιμαστείτε για σύνθετες καταστάσεις, έντονες διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας, πολλές φάρσες και μια δυνατή φωνή που θα ηχεί συνεχώς στα αυτιά σας. Το αγόρι Δίδυμος, μπορεί να έχει τη φήμη του ''δύσκολου'' παιδιού, όμως μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν - και πιστέψτε μας - αν μάθετε όλα τα κουμπιά του, θα δείτε μπροστά στα μάτια σας να ανθίζει το πιο τρυφερό πλάσμα του κόσμου.

Η λέξη υπερβολή θα μπορούσε άνετα να μπει δίπλα στη λέξη Δίδυμος στο Ελληνικό λεξικό. Πρόκειται για ένα αγόρι που από πολύ μικρή ηλικία ξεχωρίζει για την εκφραστικότητά, την αντίληψη και φυσικά για την επικοινωνία που διαθέτει. Είναι πάντα έτοιμος για διασκέδαση, χορό, τραγούδι και φεύγει τελευταίος από τα παιδικά πάρτι. Πώς να το κάνουμε, είναι η ψυχή της παρέας (και των πάρτι)!

Φωτογραφία  /  Cottonbro (Pexels)

Και εκεί που είναι χαρούμενος και όλα βαίνουν καλώς, τότε από μια ασήμαντη συνήθως αφορμή εμφανίζεται η άλλη προσωπικότητά του, στην οποία κυριαρχούν η σοβαρότητα, η ανησυχία και η γκρίνια. Σε αυτό το σημείο εσείς πρέπει να κάνετε υπομονή, να τον αφήσετε να πάρει τον χρόνο του και αν ο ίδιος θέλει, συζητείστε μαζί του για ό,τι τον απασχολεί. Το Διδυμάκι σας, θέλει να νιώθει ασφάλεια, αγάπη και να χάνεται στις ζεστές και αμέτρητες αγκαλιές!

 

Ο αυθορμητισμός σε συνδυασμό με την αθωότητά του, τον μετατρέπει σε ένα αξιολάτρευτο παιδί που μικροί και μεγάλοι θέλουν να τον κάνουν παρέα. Πολλές φορές θα καταλάβετε ότι διαθέτει ένα ανοιχτό μυαλό, είναι ατρόμητος και συνέχεια θέλει κάτι να κάνει, θέλει να είναι απασχολημένος. Για παράδειγμα, στο δωμάτιό του (που επικρατεί ένα μικρό χάος) δεν θα παίξει με ένα παιχνίδι. Μπορεί να ξεκινήσει ένα παζλ και στη συνέχεια να παίξει λίγο μπάλα, μετά θα παίξει με τουβλάκια και στο τέλος γύρω από όλα αυτά θα διαβάσει και ένα βιβλίο. Μην απορείτε, ναι μπορεί να τα κάνει όλα συγχρόνως!

 

Φωτογραφία  /  Cottonbro (Pexels)

Ένα στοιχείο του χαρακτήρα του που από τη μια θα λατρέψετε και από την άλλη μπορεί να σας προβληματίσει, είναι η περιέργειά του. Θέλει να ξέρει τα πάντα και θα κάνει τα πάντα για να τα μάθει! Προετοιμαστείτε για ένα βομβαρδισμό ερωτήσεων και για πολλές συζητήσεις μέσα στο αυτοκίνητο (και όχι μόνο!). Άλλωστε είναι τόσο κοινωνικός και επικοινωνιακός που θα βρει τον τρόπο να ανοίξει συζητήσεις αλλά και να κάνει αμέσως μια νέα φιλία ή γνωριμία. 

Σίγουρα αγαπάει με πάθος την οικογένεια και τους φίλους του και το δείχνει πάντα με ξεχωριστούς τρόπους. Ταιριάζει με άλλα παιδάκια που αγαπάνε την περιπέτεια και το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, ενώ αρκετά συχνά ενθουσιάζεται με τα κοριτσάκια που δεν θα του δώσουν σημασία. Αν τον δείτε ποτέ προβληματισμένο, μπορεί η Μαρία από την τάξη του να του είπε κάτι και να τον στεναχώρησε. Η αλήθεια είναι ότι τα θέματα αγάπης τα παίρνει κατάκαρδα και θέλει τον χρόνο του για να τα ξεπεράσει.

Αν ψάχνετε το ιδανικό δώρο για τα γενέθλιά του, τότε πρέπει να κάνετε μια μικρή έρευνα πριν αγοράσετε ένα επιτραπέζιο που στο τέλος δεν θα του αρέσει. Οποιοδήποτε "δώρο" περιέχει μυστήριο, περιπέτεια και ταχύτητα είναι εκείνο που θα τον ενθουσιάσει και σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την αγάπη που έχει για τα ρούχα και ιδιαιτέρως για τα παπούτσια. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα αρνηθεί να φορέσει συγκεκριμένα ρούχα ή θα επιλέξει μόνος του τα ρούχα για το σχολείο. Αφήστε τον, έχει έμφυτο ταλέντο στο styling!

Φωτογραφία  /  Cottonbro (Pexels)

Με λίγα λόγια το αγοράκι σας, θα σας έχει συνεχώς alert. Θα σας εκπλήσσει καθημερινά με την ατελείωτη ενέργειά του και το ταλέντο του να δημιουργεί φιλίες όπου και αν πάει. Μην ξεχνάτε να στηρίζετε τις επιλογές του και να του θυμίζετε πόσο ξεχωριστός είναι, γιατί είναι!