Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη Kριό!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Wed, 22/03/2023 - 17:48

Τη μικρή Kριαρίνα θα την καταλάβεις από χίλια μίλια μακριά. Πρόκειται για ένα ζεστό, παθιασμένο πλάσμα, το οποίο ξεχωρίζει για τις ισχυρές του απόψεις αλλά και την τάση του να επιμένει σε αυτά που πιστεύει. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα κάνει πίσω, κάτι που οι γονείς της μικρής επαναστάτριας, θα καταλάβουν από πολύ νωρίς.

Όταν φαίνεται ότι είναι κάπως επιθετική και φωνακλού, προσπαθήστε να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι δεν το κάνει επίτηδες αλλά αυτός είναι ο τρόπος που μιλάει. Εκφράζεται διαφορετικά από τα άλλα κορίτσια γιατί απλά μερικές φορές της είναι δύσκολο να αναγνωρίσει τα συναισθήματά της. Ως γονείς της οφείλετε να της δίνετε τον χώρο και τον χρόνο για να λύνει μόνη της τυχόν προβλήματα αλλά και να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / Jessica Lewis (Pexels)

Δεν χρειάζεται να μεγαλώσει πολύ για να καταλάβετε ότι η μικρή Kριός έχει μια βαθιά, ζεστή συναισθηματική φύση και ενέργεια, μιας και της αρέσει να δίνει πολλά στους ανθρώπους που αγαπά και να είναι κοντά τους. Μην εκπλαγείτε αν στα 3 της χρόνια έρθει προς το μέρος σας και σας ρωτήσει γιατί δεν χαμογελάτε και γιατί δεν είστε χαρούμενη. Πιστέψτε μας, θα κάνει τα πάντα για να αναστρέψει την κατάσταση με το εξαιρετικό χιούμορ που διαθέτει!

Αν ψάχνεις το τέλειο δώρο για το μικρό κριαράκι να σε ενημερώσουμε ότι αγαπά τα πρακτικά δώρα σε μίνιμαλ σχέδια ενώ προτιμά τις πιο καθαρές αποχρώσεις χωρίς πολλά μοτίβο και χρωματική ‘’φασαρία’’. Λατρεύει τα κοσμήματα και καλά θα κάνετε να προετοιμαστείτε με το γεγονός ότι κάθε λίγο και λιγάκι θα πηγαίνει στο δωμάτιο σας, θα βρίσκει όλα τα κοσμήματα και θα τα φοράει όλα πάνω της (και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να μεγαλώσει!). Αν της δώσετε το δώρο της και δεν δείτε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της, μην απογοητευτείτε γιατί είτε νιώθει έκπληξη για την κίνηση σας είτε γιατί ακόμα περιεργάζεται το συγκεκριμένο δώρο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / Jonathan Borba (Pexels)

Από πολύ μικρή η Κριός, είναι εκείνο το παιδί που θα μπορείς να εμπιστευτείς σχεδόν με κλειστά μάτια, αφού πρόκειται για το πιο αξιόπιστο στον ζωδιακό κύκλο. Της αρέσει να παίρνει αποφάσεις, ευθύνες και να της δείχνουν ότι την εμπιστεύονται, κάτι που την κάνει ιδανική για μεγάλη αδερφή. 

Όταν βάζει κάτι στόχο (από το να φτιάξει ένα παζλ 500 κομματιών μέχρι να ολοκληρώσει ένα βιβλίο σε λίγες μέρες) δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει. Προσπαθεί, και όταν νιώσει ότι θέλει να τα παρατήσει δίνει ένα απίστευτο boost στον ίδιο της τον εαυτό που ακόμα και εσείς ως μεγαλύτεροι θα θέλατε να έχετε. Η εκπλήρωση των στόχων μαζί με τη μικρή Kριαρίνα, πάνε πακέτο!

Αγαπάει τους φίλους της με πάθος και νοιάζεται τόσο για εκείνους, που μερικές φορές μπορεί και η ίδια να επηρεάζεται από τα προβλήματα τους. Μην ανησυχείτε όμως γιατί και γι’ αυτούς θα βρει τη λύση και όλα μετά θα είναι μέλι-γάλα. Πολλές φορές ξεχωρίζει στην παρέα της είτε γιατί μιλάει συνέχεια είτε γιατί ντύνεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Από την πρώτη στιγμή που θα καταλάβει τον εαυτό της, δύσκολα θα επιλέξετε ξανά το outfit της επόμενης μέρας, γιατί η μικρή Kριαρίνα γνωρίζει πολύ καλά της της αρέσει και τι όχι. Μιλάμε για μικρή fashionista, όχι αστεία!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  / Burst (Pexels)

Με λίγα λόγια έχετε στο σπίτι σας ένα δυναμικό μικρό κορίτσι που όταν μεγαλώσει θα κάνει πράγματα και θαύματα. Μην ξεχνάτε να τονίζετε τη αυτοπεποίθησή της, να την αφήνετε να λέει τη γνώμη της και να ντύνεται όπως θέλει. Απολαύστε αυτό το γεμάτο περιπέτειες ταξίδι με τη μικρή Κριό και απλά αφήστε τη να κατακτήσει τον κόσμο. Γιατί αν το βάλει στο κεφάλι της, θα το κάνει!