Baby boom! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά

Boom Team
Thu, 11/05/2023 - 10:37

Μεγαλώνει η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο μπασκετμπολίστας του NBA ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά, καθώς η σύντροφός του, Mariah Riddlesprigger, είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Την αποκάλυψη έκανε το ζευγάρι μέσα από τους λογαριασμούς του στο Instagram δημοσιεύοντας μια πολύ όμορφη οικογενειακή φωτογραφία.

New baby on the block!

«Τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα», έγραψαν στο Instagram post που ανέβασαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger, ποζάροντας με τους δύο γιους τους και έχοντας πίσω τους μια σειρά από μεγάλα, λευκά γράμματα που έγραφαν BABY (aka μωρό). Τα γράμματα κάλυπταν, μάλιστα, ροζ και μπλε μπαλόνια, κάτι που δείχνει πως το ζευγάρι μάλλον δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του μωρού.

Αμέσως, οι fans του αθλητή έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους για το νέο μέλος που πολύ σύντομα θα έρθει στην οικογένεια Αντετοκούνμπο!

Ποια είναι η Mariah Riddlesprigger

Από το καλοκαίρι του 2016 μετρά η γνωριμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah Riddlesprigger. Το ζευγάρι από τότε είναι αχώριστο, ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και έχει αποκτήσει μαζί δύο αγοράκια, τον Λίαμ και τον Μάβερικ, που είναι σήμερα 3 και 2 ετών αντίστοιχα.

Instagram: @sincerelyymariah

Η Mariah Riddlesprigger γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείται με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Έναν χρόνο μετά την αποφοίτησή της, το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers (επαγγελματική ομάδα μπάσκετ) με τον τίτλο της «Basketball Operations».