Baby O': Η νέα βρεφική σειρά της Oriflame είναι φτιαγμένη από 95% φυσικά συστατικά και 100% αγάπη

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Mon, 23/11/2020 - 18:15

Κάθε γονιός επιθυμεί να προσφέρει στο παιδί του το καλύτερο δυνατό, αλλά ειδικά όταν μιλάμε για τη βρεφική φροντίδα, η υψηλή ποιότητα και η φυσική προέλευση των συστατικών των προϊόντων αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση. Εσείς γνωρίζατε πως η καινούρια σειρά βρεφικών προϊόντων Baby O’ της Oriflame περιέχει 95% φυσικά συστατικά; Σχεδιασμένη να φροντίζει και να προστατεύει την ευαίσθητη και μεταξένια επιδερμίδα του μωρού σας από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, η σειρά βρεφικής περιποίησης Baby O' βασίζεται στη φιλοσοφία "less is more". Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα της δεν περιέχουν αρώματα, σκληρά συστατικά, αλλεργιογόνα και parabens, και έχουν δημιουργηθεί με απόλυτη κατανόηση της βρεφικής επιδερμίδας. Για τη δημιουργία των Baby O’, η Oriflame συνεργάστηκε με την κορυφαία επιτροπή δερματολόγων και παιδιάτρων, Skin Health Alliance. Μάλιστα, ύστερα από εκτενή αξιολόγηση, η σειρά πήρε τη δερματολογική «έγκριση» παιδιάτρων, την υψηλότερη δυνατή διάκριση που μπορεί να δοθεί από την επιτροπή.

boom oriflame baby o'

Η μυστική συνταγή για ασυναγώνιστη απαλότητα και προστασία

...Κρύβεται στο έλαιο βρώμης σουηδικής προέλευσης, που περιέχεται σε όλα τα προϊόντα και βρίσκεται σε τέλεια αρμονία και συμβατότητα με τη βρεφική επιδερμίδα. Η δράση του προσφέρει ενυδάτωση στο βρεφικό δερματάκι, ενώ παράλληλα βελτιώνει το φράγμα της επιδερμίδας του μωρού σας και ενισχύει την ανθεκτικότητά του έναντι εξωτερικών επιθετικών παραγόντων. Κάθε σταγόνα αυτού του χρυσαφένιου ελαίου προέρχεται από βιώσιμες πηγές των καλύτερων σουηδικών καρπών, δημιουργώντας ένα πλούσιο, συμπυκνωμένο συστατικό που είναι εξαιρετικά συμβατό με τη βρεφική επιδερμίδα – πολύ περισσότερο από άλλες φόρμουλες βρώμης.

Το "περιτύλιγμα"!

Η φυσική σύνθεσή τους και ο σεβασμός που δείχνουν προς τη βρεφική επιδερμίδα, δεν παύουν να είναι το σημείο υπεροχής των προϊόντων, κανείς όμως, δεν μπορεί να παραβλέψει το απίθανο packaging σε παστέλ αποχρώσεις που κάνουν τους γονείς να αγαπήσουν το brand ακόμη πιο πολύ. It looks good and it is!

boom oriflame baby o'

The Star Products

H Baby O' προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που οφείλετε να γνωρίσετε σήμερα κιόλας. Πάρτε μια ιδέα:

Καταπραϋντικό Έλαιο Σώματος

Το μαγικό αυτό έλαιο θρέφει και προστατεύει τη βρεφική επιδερμίδα, αποκαθιστώντας και ενδυναμώνοντας τον φυσικό της φραγμό, χάρη στα συστατικά του ελαίου σουηδικής βρώμης και complex σπορελαίου. Η επιδερμίδα του μωρού σας παραμένει απαλή, ενώ και οι δικές σας ραγάδες βελτιώνονται, αφού είναι ιδανικό και για τη μαμά. Απορροφάται εύκολα και είναι αλλεργιολογικά, δερματολογικά και παιδιατρικά εγκεκριμένο.

BOOM Tip: Κάντε απαλό μασάζ σε στεγνή ή βρεγμένη επιδερμίδα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ιδανικό για το σώμα, το τριχωτό της κεφαλής και τα ευαίσθητα σημεία.

boom oriflame baby o'

Κρέμα για την αλλαγή της πάνας

Αυτή η πλούσια κρέμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή της πάνας του μωρού, θα γίνει το αναντικατάστατο όπλο στη φαρέτρα κάθε νέας μαμάς. Χάρη στη σύνθεσή της με έλαιο σουηδικής βρώμης, οξείδιο του ψευδαργύρου και πανθενόλη, απορροφά την υπερβολική υγρασία, ενώ παράλληλα αναζωογονεί την επιδερμίδα. Στην ουσία, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που βοηθάει την περιοχή της πάνας να παραμένει στεγνή, λεία και χωρίς ερεθισμούς.

BOOM Tip: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα μετά από κάθε αλλαγή πάνας, ή όποτε είναι απαραίτητο. 

boom oriflame baby o'

Bumbum Γαλάκτωμα Καθαρισμού

Θα σας λύσει τα χέρια και θα το λατρέψετε! Το μοναδικό αυτό προϊόν για την περιοχή της πάνας καθαρίζει και προστατεύει την επιδερμίδα. Στόχος του, να καταπραΰνει την ερεθισμένη περιοχή και να δημιουργήσει ένα φιλμ απέναντι στην υπερβολική υγρασία και τις αλλαγές του pH. 

BOOM Tip: Εφαρμόστε με βαμβάκι και σκουπίστε απαλά την περιοχή της πάνας. Επαναλάβετε μέχρι να καθαρίσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Εφαρμόστε σε κάθε αλλαγή πάνας, ή όποτε είναι απαραίτητο.

boom oriflame baby o'

Προϊόν καθαρισμού μαλλιών & σώματος

Κανένας γονιός δεν αντέχει να βλέπει το μωρό του να δακρύζει! Γι' αυτό, το απαλό προϊόν καθαρισμού και ενυδάτωσης θα σας ανακουφίσει οικογενειακώς, αφού η φόρμουλά του δεν προκαλεί δάκρυα και καθαρίζει απαλά τα μαλλάκια και το σώμα του βρέφους. Η αφρώδης σύνθεσή του αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά και χαρίζει έξτρα απαλότητα στο δερματάκι του μωρού σας.

BOOM Tip: Απλώστε σε υγρή επιδερμίδα και στα μαλλιά του μωρού σας. Δημιουργήστε αφρό και ξεβγάλτε.

boom oriflame baby o'

Θρεπτικό Balm πολλαπλών χρήσεων

Το balm πολλαπλών χρήσεων θα σας λύσει τα χέρια, αφού η απαλή σύνθεσή του που μοιάζει σαν βούτυρο θα καταπραΰνει και θα θρέψει σε βάθος την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Με χρυσαφένιο έλαιο σουηδικής βρώμης, τεχνολογία λιπιδίων Lamellar και τεχνολογία ενυδατικών παραγόντων που κλειδώνουν την υγρασία και ενδυναμώνουν το φυσικό φράγμα, η επιδερμίδα του μωρού σας θα είναι πάντα προστατευμένη.

BOOM Tip: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα. Τέλειο για τη συνολική φροντίδα και τα σημεία με ξηρότητα.

boom oriflame baby o'

BOOM note

Όλα τα προϊόντα της Baby O' είναι:

• σχεδιασμένα με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης
• 0+ εγκεκριμένα για νεογέννητα
• Χωρίς περιττά συστατικά
• Χωρίς άρωμα
• Αλλεργιολογικά και δερματολογικά ελεγμένα
• Κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες
• Εγκεκριμένα από παιδιάτρους*

boom oriflame baby o'

* Για τη δημιουργία των Baby O’, η Oriflame συνεργάστηκε με την κορυφαία επιτροπή δερματολόγων και παιδιάτρων, Skin Health Alliance. Μάλιστα, ύστερα από εκτενή αξιολόγηση, η σειρά πήρε την δερματολογική «έγκριση» παιδιάτρων, την υψηλότερη δυνατή διάκριση που μπορεί να δοθεί από την επιτροπή.

boom oriflame baby o'

Γιατί η βρεφική επιδερμίδα αξίζει ό,τι καλύτερο! Δεν συμφωνείτε;

Website: www.gr.oriflame.com

Facebook: Oriflame

Instagram: @oriflamegreeceofficial