Βάσω Λασκαράκη: Πώς είναι στον ρόλο της μαμάς; Έτσι γνώρισε η κόρη της τον σύζυγό της

Boom Team
Thu, 03/06/2021 - 09:50

Καλεσμένη στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου βρέθηκε την 1η του μήνα την Τρίτη 1 Ιουνίου στην ΕΡΤ βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη.

boom-laskaraki

O ρόλος της μαμάς

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ζωής της, εκείνον της μαμάς, εξομολογούμενη ότι έχει υπάρξει πολύ αυστηρή, αλλά και cool. Ως μαμά θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ως "λίγο απ' όλα" και όπως είπε χαρακτηριστικά: "Νομίζω είμαι πολυπολιτισμική μαμά. Είμαι λίγο απ' όλα. Δεν είμαι πάρα πολύ cool. Έχω υπάρξει πάρα πολύ αυστηρή. Ήθελα να υπάρχει ένα πρόγραμμα για το παιδί που υπάρχει ακόμη και τώρα. Μερικές φορές μπορεί να γίνομαι και άδικα αυστηρή. Συνήθως αυτό γινόταν όταν δούλευα και βιαζόμουν. Έχω υπάρξει και πολύ πιεστική κάποιες φορές, αλλά έχω χαλαρώσει αρκετά θεωρώ. Το έχω δουλέψει και πάντα κάνω συζητήσεις με την Εύα."

Το διαζύγιο

Όσον αφορά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της Εύας, Γιάννη Τσιμιτσέλη, παραδέχτηκε ότι ζήτησαν τη βοήθεια ψυχολόγου για να το επικοινωνήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα στο παιδί. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε: "Όταν το παιδί πέρασε το διαζύγιο, το πολύ βασικό που μας συμβούλεψε η ψυχολόγος είναι πώς να το επικοινωνήσουμε ανάλογα με την ηλικία του. Η Εύα ήταν 4 ετών. Έπρεπε να ακολουθηθεί η γραμμή ανάλογα με την ηλικία της. Από εκεί και πέρα, είναι οι σχέσεις που κρατάς με τον μπαμπά του παιδιού και πως το παιδί πρέπει να νιώθει ότι όλοι είναι ενήμεροι για τα πάντα. Δηλαδή η Εύα ξέρει από μόνη της ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενήμεροι για τα πάντα. Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, τίποτα δεν είναι ρόδινο ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά."

boom-laskaraki

Ο νέος σύντροφος

Όταν η συζήτηση έφτασε στον νυν σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γνώρισε η Εύα. Αρχικά, τον γνώρισε σε κοινή παρέα ως φίλο και σταδιακά χτίζοντας μια σχέση της αποκάλυψαν ότι είναι ο σύντροφος της μαμάς της. "Όταν ήρθε ένας νέος άνδρας στη ζωή μου είχα τεράστιο άγχος για την Εύα. Δεν τον είδε μέσα στο σπίτι, τον γνώρισε πρώτα σαν κοινό φίλο σε μια παρέα. Και από εκεί ξεκινήσαμε να χτίζουμε μια σχέση… Ούτε και για μένα ήταν εύκολο. Δεν το είχα σχεδιάσει τόσο γρήγορα και καθόλου δεν το ήθελα. Ωστόσο το μεγαλύτερο μου θέμα ήταν, πως όταν πάνω στο εξάμηνο είδα πως μπορώ να ζήσω με αυτόν τον άνθρωπο, έπρεπε αυτό να επικοινωνηθεί στα παιδιά. Και στα παιδιά του συζύγου μου" σχολίασε χαρακτηριστικά. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2019 και η δημοφιλής ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία να της να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.