"Βραβείο" καλύτερου μπαμπά: Φωτογραφήθηκε ντυμένος γοργόνα για να μη χαλάσει το χατίρι στην 8χρονη κόρη του!

Boom Team
Tue, 14/07/2020 - 15:33
0 Comments

Τα περισσότερα κορίτσια ζητάνε για δώρο γενεθλίων ένα καινούριο λούτρινο ζωάκι ή ένα fancy κουκλόσπιτο. Υπάρχουν όμως και ορισμένα με περισσότερη φαντασία, που ζητάνε κάτι πιο "πρωτότυπο", όπως αυτή εδώ η μικρή που ζήτησε για τα γενέθλιά της να φωτογραφηθεί σαν πραγματική γοργόνα μαζί με τον μπαμπά της.

boom-mermaid-dad

Ο ακομπλεξάριστος μπαμπάς δέχτηκε την πρόκληση χωρίς δεύτερη σκέψη και η φωτογράφιση έγινε στα γενέθλια της κόρης του στις 10 Ιουλίου. Το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο τρυφερό, αστείο και γλυκό έχουμε δει τελευταία! Οι δυο τους πόζαραν παίζοντας με τις ουρές τους στο νερό και τα χαμόγελά τους μαρτυρούν πόσο πολύ το ευχαριστήθηκαν. 

boom-mermaid-dad

Η φωτογράφος Desirae Deal απαθανάτισε αυτό το αχτύπητο δίδυμο μπαμπά-κόρης και μόλις οι φωτογραφίες τους δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό της στο Facebook συγκέντρωσαν τον εντυπωσιακό αριθμό των 21 χιλιάδων αντιδράσεων και των 132 χιλιάδων κοινοποιήσεων, και μάλιστα μέσα σε δύο μόλις μέρες.

Το Internet τους λάτρεψε, αφού προφανώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε έναν μπαμπά που δεν διστάζει να καταρρίψει στερεότυπα και κλισέ, προκειμένου να κάνει την κόρη του ευτυχισμένη!

boom-mermaid-dad

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Deal «το γέλιο, η χαρά και οι αναμνήσεις που δημιούργησαν μαζί είναι αναμφίβολα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της έχει χαρίσει ο μπαμπάς της». 

 

Με πληροφορίες από το Bored Panda