Το ελληνικό brand Tiki Tiki ντύνει παιδιά που έχουν έντονο χαρακτήρα και στιλιστική άποψη!

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 28/06/2021 - 07:09

Ένα φυλαχτό των Μαορί που συμβολίζει τον πρώτο άνθρωπο που στάλθηκε στη γη από τους θεούς, αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία του πιο φανταστικού brand βρεφικών και παιδικών ρούχων! Σύμφωνα με την παράδοση, το φυλαχτό, γνωστό ως Hei-tiki, θεωρείται πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο και φέρνει τύχη σε όποιον το φοράει. Όπως ακριβώς και τα ρούχα της ελληνικής εταιρείας Tiki Tiki που συντροφεύουν τα παιδιά στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους! 

Φορέματα Titi blue & Afrodite pink fig | Φωτογραφία από @mylovelymoments_ (Instagram)

Η συλλογή της Tiki Tiki, που συστήθηκε στο κοινό το 2017, αποτελείται από ρούχα και αξεσουάρ σε μοναδικές γραμμές, εξαιρετικά προσεγμένα, με ιδιαίτερα prints και στοιχεία που απογειώνουν το στιλ, όπως περίτεχνα κεντημένα μοτίβα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η άνεση, που είναι απαραίτητη για τις ώρες του ατέλειωτου παιχνιδιού, και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα (είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι που σέβεται την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα) είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα ρούχα του brand ξεχωριστά και πολύ αγαπητά σε γονείς και παιδιά.

Παιδική παντελόνα - ροζ φτέρη & ασορτί μπλούζα | Φωτογραφίες από @bufaina (Instagram)

Τρανή απόδειξη, ορισμένες από τις πιο γνωστές Instagrammers και mom bloggers που επέλεξαν τα ρούχα και τα αξεσουάρ της εταιρείας Tiki Tiki για τα φετινά καλοκαιρινά outfits των παιδιών τους. Χαρούμενα σχέδια σαν παιδικές ζωγραφιές, με λεμόνια, αλεξίπτωτα και φρούτα του καλοκαιριού στολίζουν αέρινα, κοριτσίστικα φορέματα με ασορτί headbands, μαγιό και καπελάκια, δημιουργώντας εμφανίσεις που ξεχωρίζουν! Όπως φαίνεται, η Tiki Tiki έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια μια θέση στις καρδιές όλης της οικογένειας... Άλλωστε, τα χαμόγελα ευτυχίας των μικρών fashion icons είναι η καλύτερη επιβράβευση για ένα brand που έχει στο επίκεντρό του την αγάπη και τη φροντίδα για το παιδί. 

Φόρεμα Amalthea parachute | Φωτογραφία από @mom_of_lydia (Instagram)

Στο e-shop της εταιρείας ή στα φυσικά καταστήματά της μπορεί να βρει κανείς βρεφικά φορμάκια σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, παιχνιδιάρικα αξεσουάρ και μαγιό για τις πρώτες βουτιές του μωρού, και βέβαια, τεράστια ποικιλία ρούχων για μεγαλύτερα παιδιά (2-12 ετών).

Παιδικό μαγιό για αγόρι με λεμόνια | Φωτογραφία από @jasmin.maximos (Instagram)
Παιδική παντελόνα για κορίτσια με λεμόνια & ασορτί μπλούζα  | Φωτογραφία από @maria_stunningmommying (Instagram)

 

BOOM Note: Στην Τiki Τiki μπορείτε επίσης να βρείτε ολοκληρωμένα σετ βάπτισης υψηλής ποιότητας, με custom made ρούχα, αξεσουάρ, πετσέτες, λαμπάδες, μαρτυρικά και ό,τι άλλο χρειαστείτε για την πιο σημαντική ημέρα του μωρού σας!

tiki tiki

Website: www.tikitiki.gr

Facebook: Tiki tiki kids

Instagram: tikitiki_kids