Φωτοτράπεζα For Kids | To τραπέζι που θα απογειώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών σας!

Μυρτώ Κάζη
Mon, 28/11/2022 - 11:13

Aπόγευμα Παρασκευής, τα παιδιά έχουν γυρίσει εξαντλημένα από το σχολείο και το μόνο που θέλουν είναι να πιάσουν από έναν καναπέ, το tablet τους και να αποσυμφορηθούν από την εβδομάδα που μόλις ολοκληρώθηκε.

Μπαίνουν στο σπίτι, αφήνουν τις τσάντες τους και... ξαφνικά βλέπουν κάτι καινούργιο!

Είναι η φωτοτράπεζα For Kids που από ό,τι φαίνεται έχει τον τρόπο να "μαγεύει" κάθε παιδί!

Αμέσως ξεχνάνε τα πάντα και κάθονται γύρω από το νέο μαγικό αυτό έπιπλο! Η επιφάνειά του εκπέμπει φως και ό,τι ακουμπήσει επάνω του αποκτά λάμψη!

Το αισθητηριακό παιχνίδι έχει μόλις ξεκινήσει γιατί η μαμά φέρνει ένα πακέτο σιμιγδάλι!

"Τι θα το ρίξουμε επάνω και θα παίξουμε χωρίς να μας νοιάζει αν θα λερωθεί το πάτωμα;"

"Μα φυσικά!"

Η φωτοτράπεζα της For Kids έχει μεγάλη ιστορία και κυρίως θα πρέπει να διαβάσετε και την ιστορία της δημιουργού του For Kids, της Ματίνας! 

Αντικείμενα που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας, γίνονται τα εργαλεία του παιχνιδιού και μόλις τα φώτα του σαλονιού σβήσουν τα πάντα γίνονται ακόμα πιο παραμυθένια!

Σειρά έχει η χειροτεχνία! Αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο! Φτερά, pom pon, μαρκαδόροι αλλά και φύλλα από τον κήπο, μάς οδηγούν σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρώμα!

Η εξερεύνηση έχει μόλις ξεκινήσει!

NOTE: Το φως δημιουργεί μία αίσθηση ηρεμίας στα παιδιά, προσελκύει την προσοχή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και διεγείρει την περιέργειά τους. Έτσι, αποτελεί ένα συναρπαστικό τρόπο για αυτά να εξερευνήσουν το φως, τα χρώματα, τις φόρμες και τα σχήματα. Μέσα απο το παιχνίδι και την εξερεύνηση, αναπτύσσεται η κριτική σκέψη σε όλους τους τομείς της μάθησης και βελτιώνονται οι δεξιότητες του παιδιού. Και αν τα φώτα στον χώρο είναι χαμηλά, η φωτοτράπεζα δίνει τον καλύτερό της εαυτό!

Με ένα υγρό μαντηλάκι καθαρίζουμε όποια ζωγραφιά δεν μας αρέσει και φέρνουμε... ροδέλες φρούτων! Πορτοκάλια και λεμόνια αναδύουν τα αρώματά τους και μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της δημιουργίας! Είναι απίστευτα τα χρώματα που δημιουργούνται!

Τα παιδιά είναι τόσο δημιουργικά! Οι συνδυασμοί που προκύπτουν είναι μοναδικοί, ανατρεπτικοί, αναπάντεχοι και απόλυτα υπέροχοι!

 

Και για το τέλος το καλύτερο!

Η φωτοτράπεζα μετατρέπεται σε... παλέτα! Μπολ με χρωματιστό νερό δημιουργούν μια πανδαισία αποχρώσεων και με ένα καλαμάκι τα χρώματα θυμίζουν εικόνα από καλειδοσκόπιο! Αλήθεια μπορείτε να φανταστείτε καλύτερο δώρο για να φέρει ο Άγιος Βασίλης; Εγώ σίγουρα όχι!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

BOOM NOTE: Το τραπέζι είναι από μασίφ ξύλο (Φλαμούρι) και η επάνω επιφάνεια αποτελείται από λευκό πλέξιγκλας. Κάτω από αυτή την επιφάνεια κρύβονται λάμπες led, οι οποίες εκπέμπουν φως ομοιόμορφα.

Αν νιώσατε τη μαγεία της φωτοτράπεζας μέσα από τις φωτογραφίες, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το πιο δημιουργικό αντικείμενο που θα εξάψει τη φαντασία των παιδιών σας στο λεπτό!