H Mini Fee® μεταμορφώνει τα όνειρά μας σε υπέροχα βρεφικά και παιδικά αντικείμενα

Boom Team
Wed, 18/03/2020 - 18:17

Στα μικρά μας δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το πιο διασκεδαστικό, το πιο πρακτικό, το πιο όμορφο, το πιο ασφαλές, το πιο οικολογικό. Με αυτή τη φιλοσοφία η Φαίη Βασιλικού, μητέρα δύο παιδιών και αρχιτέκτονας δημιούργησε ένα e-shop όπου πέρα από άλλα brands διαθέτει και τη δική της σειρά προϊόντων, τα Mini Fee®, κάνοντας πραγματικότητα, σαν καλή νεράιδα, κάθε επιθυμία μας.

mini fee

Πόσο μεγάλο ήταν το άλμα που έκανες από την αρχιτεκτονική στη δική σου σειρά προϊόντων;

Το να δουλεύεις για μια πολυεθνική κατασκευαστική και να είσαι όλη μέρα από το ένα meeting στο άλλο είναι πολύ διαφορετικό από το να ορίζεις μόνος το ωράριό σου σε έναν χώρο άγνωστο –μέχρι πριν από δύο χρόνια– για εσένα. Το άλμα λοιπόν ήταν αρκετά μεγάλο. Όχι όμως τόσο ώστε να απομακρυνθώ από τη δημιουργικότητα και το design της αρχιτεκτονικής. Ανάμεσα στα κοινά τους είναι τα στάδια για να φτάσει ένα προϊόν στην τελική μορφή, οι προδιαγραφές που απαιτούνται για να δημιουργηθεί, αλλά και ο βασικότερος στόχος: η ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, στην προκειμένη περίπτωση των μικρών μας φίλων. Παράλληλα βέβαια, συνεχίζω το επάγγελμά μου, όμως πλέον αναλαμβάνω συγκεκριμένα projects, όπως τη  διακόσμηση παιδικών δωματίων, κάτι που σχετίζεται και άμεσα με το Mini Fee®. 

Τι σου δίνει έμπνευση για το υπέροχο design των Mini Fee®;

Είμαι ερωτευμένη με τα παστέλ χρώματα, τους γήινους τόνους και τα φυσικά υλικά. Το ιδιαίτερο όμως χαρακτηριστικό τους είναι πως δημιουργούνται με βάση τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέροντας πάνω από 30 χρώματα, διακοσμητικά και άπειρους συνδυασμούς στα ξύλινα Mini Fee®, κάθε προϊόν προσωποποιείται και σχεδιάζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Γιατί το e-shop Mini Fee® ενθουσιάζει τις μαμάδες που το επισκέπτονται και τις κάνει να επιστρέφουν ξανά και ξανά;

Το Mini Fee® είναι ένα personalised family concept store με οικολογικά ξύλινα παιχνίδια, είδη οργάνωσης και διακόσμησης παιδικού δωματίου από φυσικά υλικά, στην πλειονότητά τους χειροποίητα, από πιστοποιημένους συνεργάτες και κατ’ επέκταση προϊόντα που πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας. Οι μαμάδες ξέρουν ότι σε εμάς δεν θα βρουν κάτι πλαστικό και ακατάλληλο, αλλά μόνο αντικείμενα υψηλής ποιότητας.

Σε ποια κριτήρια ανταποκρίνονται τα προϊόντα Mini Fee®, αλλά και τα υπόλοιπα brand που φέρνεις στο e-shop σου;

Όλα τα δοκιμάζουμε για αρκετό καιρό οικογενειακώς πριν καταλήξουν στο «διαδικτυακό ράφι» μας. Μάλιστα πολλά γνωστά brands δεν έχουν περάσει τα οικογενειακά τεστ, γιατί δεν μας έχουν πείσει. Ελέγχουμε τους συνεργάτες μας για τις ανανεωμένες πιστοποιήσεις, είμαστε σε διαρκή επαφή για βελτιστοποιήσεις και πάνω απ’ όλα ενημερωνόμαστε συνεχώς για τους κανονισμούς ασφαλείας, ώστε και τα δικά μου χειροποίητα προϊόντα να είναι βάσει των τελευταίων προδιαγραφών. Δεν θα μπορούσα επίσης να μην αναφέρω πως είμαστε υπερήφανοι χορηγοί και συνεργάτες του Make-A-Wish Ελλάδος, αλλά και του Hope Genesis. 

Ποια είναι τα πιο επιτυχημένα προϊόντα που διαθέτεις και γιατί τα αγαπούν τόσο οι μαμάδες και τα παιδιά;

Το κλιπ πιπίλας Mini Fee® με όνομα είναι το best seller μας. Καθένα είναι μοναδικό! Δεν θα μπορούσα να παραλείψω ούτε τα αγαπημένα μας αερόστατα, αλλά και την εταιρεία Ciao Bambino με τα ξύλινα χειροποίητα διακοσμητικά (ουράνιο τόξο, άβακα κ.λπ.), τα οποία βρίσκετε αποκλειστικά σε εμάς. Ένα ακόμα νέο αγαπημένο προϊόν είναι οι μεταλλικές βαλιτσούλες, κατάλληλες για όλο το σπίτι.

mini fee

Με δύο μικρά παιδιά, πρέπει να είναι αληθινός άθλος ο συνδυασμός προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Πώς τα καταφέρνεις;

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, όμως για εμάς έχουν λειτουργήσει η ομαδικότητα, η συνέπεια και το σταθερό πρόγραμμα που ακολουθούν τα παιδιά, για να έχουμε και εμείς προσωπική ζωή. Επιπλέον, από την ώρα που γυρίσαμε στην Ελλάδα [σ.σ.: η Φαίη σπούδασε και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη Γερμανία], είμαστε πανευτυχείς που έχουμε τη στήριξη οικογένειας και φίλων από κοντά!

mini fee

Τι το «μαγικό» έχει, τελικά, η μητρότητα και κάνει τόσες γυναίκες, όπως έκανε κι εσένα, να αποφασίζουν να αλλάξουν καριέρα και τρόπο ζωής;

Η μητρότητα σε κάνει να ψάχνεσαι συνεχώς, να γίνεσαι εφευρετική, να αναζητάς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, πρώτα για σένα και ύστερα για τα παιδιά σου, που σε έχουν ως πρότυπο. Προσωπικά ήθελα να είμαι ευέλικτη, να κανονίζω το ωράριό μου με βάση τις ανάγκες της οικογένειας, όχι η δουλειά μου να καθορίζει τη μέρα μου. Πλέον περνάμε περισσότερες ώρες μαζί και γελάμε περισσότερο. Ίσως ακουστεί κλισέ, αλλά για μένα αυτό είναι επιτυχία!

www.minifee-shop.com

Email: info@minifee-shop.com

Facebook: @minifeeshop

Instagram: @minifee.shop

Photos: Δανάη Ίσαρη

Location: Littles Preschool Education

Διαβάστε ολόκληρο το νέο τεύχος του BOOM εδώ

boom cover σάββας πούμπουρας