Η Jennifer Aniston θα κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο!

Μαρία Ροδίτη
Thu, 13/06/2024 - 12:11

Ηθοποιός, παραγωγός, ιδιοκτήτρια beauty brand και τώρα… συγγραφέας! Ο λόγος για την Jennifer Aniston, η οποία- όπως ανακοίνωσε αποκλειστικά στο PEOPLE- το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Clydeo Takes a Bite Out of Life», σε εικονογράφηση του Bruno Jacob, από τις εκδόσεις HarperCollins Children’s Books.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Naomi Campbell | Επιβεβαίωσε ότι απέκτησε τα 2 παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας

Details alert!

Το «Clydeo Takes a Bite Out of Life», το πρώτο βιβλίο από τα 4 που περιλαμβάνει η συμφωνία ανάμεσα στην Aniston, την εκδότρια και το studio κινουμένων σχεδίων Invisible Universe, είναι το πρώτο μέρος ενός νέου εκδοτικού προγράμματος.

Στα βιβλία πρωταγωνιστής θα είναι ο Clydeo, ένα κουτάβι κινουμένων σχεδίων που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Instagram της 55χρονης star το 2021, και που είναι εμπνευσμένο από τον Clyde, τον σκύλο που διέσωσε η Aniston και με τον οποίο είναι αχώριστοι.

«Όταν αποφάσισα να συνεργαστώ με το Invisible Universe για να ζωντανέψω τον Clydeo στα social media, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόση χαρά θα έφερνε στους θαυμαστές και τους followers του», ανέφερε η Jennifer Aniston σε δήλωσή της. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα εκδώσω τις ιστορίες του Clydeo, ο οποίος ελπίζω ότι θα εμπνεύσει παιδιά και λάτρεις σκύλων με το αξιολάτρευτο ταξίδι του για να βρει το αληθινό του πάθος», πρόσθεσε.

Instagram: @jenniferaniston

The story

Το πρώτο παιδικό βιβλίο της Jennifer Aniston παρουσιάζει την ιστορία του γούνινου πρωταγωνιστή του, ο οποίος αναζητά τις ρίζες του, ενώ προσπαθεί να ανακαλύψει το ιδιαίτερο πάθος του για τη μαγειρική. Μετά τη μάχη του να βρει τη θέση του μέσα στην οικογένειά του, ο Clydeo ξεκινά ένα διασκεδαστικό ταξίδι για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη μία και μοναδική Jennifer Aniston και το Invisible Universe για να ζωντανέψουμε την αφέλεια, την καλοσύνη και τη ζεστασιά του Clydeo στα βιβλία», δήλωσε η Nancy Inteli, αντιπρόεδρος και εκδότρια της HarperCollins Children's Books. «Το Clydeo δεν είναι απλώς μια ιστορία για τις περιπέτειες ενός αξιολάτρευτου σκύλου, αλλά και μια γιορτή της χαράς που ο καθένας βρίσκει ανακαλύπτοντας το αληθινό του πάθος», συμπλήρωσε.

Η HarperCollins επίσης αποκάλυψε ότι μελλοντικά οι τίτλοι του Clydeo θα περιλαμβάνουν ένα βιβλίο μαγειρικής από την Aniston και τον Clydeo και 2 βιβλία από τη σειρά «I Can Read!» του εκδοτικού οίκου για μικρούς αναγνώστες.

Η Jennifer Aniston με τον σκύλο της, Clyde | Instagram: @jenniferaniston

«Η συνεργασία με την Jennifer Aniston για να ζωντανέψει αυτόν τον χαρακτήρα και την ιστορία του θα διαρκέσει πολύ καιρό», σημείωσε η Tricia Biggio, συνιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του Invisible Universe. Και πρόσθεσε: «Ως μητέρα δύο μικρών αγοριών, ξέρω πόσο σημαντικά είναι τέτοιου είδους θέματα στις ιστορίες που διαβάζουμε στα παιδιά μας. Το ταξίδι του Clydeo αφορά στην ανακάλυψη του πάθους και του σκοπού που έχει στη ζωή του ένας άνθρωπος, αλλά και στον εορτασμό όλων όσων τον κάνουν μοναδικό. Ανυπομονώ να μοιραστώ το βιβλίο ‘’Clydeo Takes a Bite Out of Life’’ με παιδιά και οικογένειες σε όλο τον κόσμο!».

BOOM Note: Το βιβλίο «Clydeo Takes a Bite Out of Life» θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία ΕΔΩ.