Η καλλιτέχνις Anna Belenkiy αποτυπώνει το ταξίδι της εγκυμοσύνης σε σκίτσα με πρωταγωνίστριες πριγκίπισσες της Disney

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 21/04/2021 - 11:11

Οι πριγκίπισσες της Disney αποτελούν σταθερή και διαχρονική πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας της μαγείας και της γοητείας που αποπνέουν. Αυτός είναι ο λόγος που όλο και πιο συχνά, οι αγαπημένες ηρωίδες των μικρών και μεγάλων κοριτσιών πρωταγωνιστούν σε ευφάνταστα σκίτσα που απεικονίζουν σύγχρονα στιγμιότυπα της καθημερινότητας! Η καλλιτέχνις Anna Belenkiy, για παράδειγμα, θέλησε να αποτυπώσει το ταξίδι της πρώτης εγκυμοσύνης της, σχεδιάζοντας τις πριγκίπισσες της Disney ως έγκυες.

@Anna Belenkiy Instagram

Το ταξίδι της εγκυμοσύνης μέσα από ευφάνταστα σκίτσα!

@Anna Belenkiy Instagram
@Anna Belenkiy Instagram

«Η εγκυμοσύνη θεωρείται κάτι λαμπερό και μαγικό, ειδικά όταν βλέπεις άλλες έγκυες και θέλεις να γίνεις σαν αυτές, αλλά τότε η πραγματικότητα έρχεται να σε διαψεύσει. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις αγαπημένες μου πριγκίπισσες της Disney για να καταγράψω τις λιγότερο λαμπερές στιγμές της εγκυμοσύνης μου», λέει η Belenkiy. 

@Anna Belenkiy Instagram

Από τις πρωινές αδιαθεσίες μέχρι τις λιγούρες για παράξενα φαγητά, τα παιχνιδιάρικα αυτά σκίτσα απεικονίζουν τις πριγκίπισσες σε μία σειρά σχετικών καταστάσεων.

@Anna Belenkiy Instagram

Η Belenkiy σχεδιάζει τη Μουλάν, την Άριελ, τη Μπελ και άλλες πριγκίπισσες με μοντέρνα φορέματα και σε φόντο παρόμοιο με το σκηνικό της ταινίας τους. «Η έμπνευσή μου για τη δημιουργία ενός προφίλ στο Instagram που βασίζεται στη Disney προέρχεται από την αγάπη μου για τους χαρακτήρες της Disney, οι οποίοι αποτελούν μέρος της ζωής μου από την παιδική ηλικία έως τον τοκετό. Η Μουλάν με δίδαξε να μην τα παρατάω ποτέ και η Άριελ να συνεχίζω να κυνηγάω τα όνειρά μου».

Πηγή: mymodernmet.com