Η MUSTELA® δεν γίνεται να λείπει από καμία mommy bag!

Boom Team
Tue, 26/09/2023 - 19:59

Στη βόλτα, στο σπίτι και παντού, η Νο1 μάρκα στη Γαλλία1 βρίσκεται δίπλα στους γονείς από το 1950! Με εξειδικευμένα προϊόντα που έχουν ως βασικό ενεργό συστατικό το Βιολογικό αβοκάντο, είναι ασφαλή στη χρήση τους από την πρώτη ημέρα της γέννησης* και κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος του μωρού και του παιδιού (κανονικό, ευαίσθητο, ξηρό και ατοπικό), καθώς και για όλες τις καθημερινές ρουτίνες περιποίησης.

(Από αριστερά και δεξιόστροφα)

  • Απαλό αφροντούς για σώμα και μαλλιά Gentle Cleansing Gel Mustela®: Με ήπια, vegan φόρμουλα και σύνθεση που δεν προκαλεί δάκρυα, καθαρίζει αποτελεσματικά και καταπραΰνει το δέρμα, προστατεύοντάς το από το σκληρό νερό του μπάνιου, ενώ αφήνει μια μοναδική μυρωδιά.
  • Κρέμα ενυδάτωσης σώματος Hydra Bébé® Body Lotion Mustela®: Προσφέρει άμεση ενυδάτωση στο δέρμα, με διάρκεια, προστατεύει και ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό, ενώ έχει υπέροχη μυρωδιά και ανάλαφρη, κρεμώδη υφή που απορροφάται γρήγορα.
  • Κρέμα για τη νινίδα Cradle Cap Cream Μustela®:  Εύκολη στην εφαρμογή, με ελαφριά και απαλή υφή, βοηθά στην εξάλειψη της νινίδας και μειώνει την επανεμφάνισή της, περιορίζοντας το υπερβολικό σμήγμα.
  • Σαμπουάν σε μορφή αφρού για τη νινίδα Foam Shampoo for newborns Mustela®: Χωρίς άρωμα, με εξαιρετικά απαλή φόρμουλα, είναι ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής των νεογέννητων, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην εξάλειψη της νινίδας και μειώνει την επανεμφάνισή της.

(Από αριστερά και δεξιόστροφα)

  • Κολόνια χωρίς οινόπνευμα Musti Eau de soin Mustela®: Αρωματίζει απαλά το δέρμα και τα ρούχα των παιδιών, αφήνοντας ένα άρωμα φρεσκάδας, χάρη στις λεπτές νότες εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με το απαλό άρωμα του τριαντάφυλλου και της πασχαλιάς και τα εκχυλίσματα χαμομηλιού και μελιού.
  • Λάδι για μασάζ Baby Oil Mustela®: Ενυδατώνει, καταπραΰνει, απορροφάται εύκολα και αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα, συμβάλλοντας στο αίσθημα ευεξίας του μωρού.
  • Κρέμα ενυδάτωσης προσώπου Hydra Bébé® Facial Cream Mustela®: Με λεπτόρρευστη υφή, προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί στο προσωπάκι, αφήνοντάς το απαλό.
  • Νέας γενιάς κρέμα αλλαγής πάνας VBC 1>2>3 Mustela®: Παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος στην ευαίσθητη μηρογεννητική περιοχή του μωρού. Προλαμβάνει, καταπραΰνει και επανορθώνει το δέρμα στην περιοχή της πάνας, ενώ είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση σε κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και στο ατοπικό, αφού δεν περιέχει αρώματα και συντηρητικά. Διατίθεται σε συσκευασίες των 150, 100 και 50ml.
  • Μωρομάντηλα καθαρισμού Cleansing Wipes Mustela®: Είναι κατάλληλα για σώμα, πρόσωπο και κάθε τύπο δέρματος, σούπερ ανθεκτικά, με κομποστοποιήσιμες, απαλλαγμένες από πλαστικό φυτικές ίνες, και καθαρίζουν απαλά κι αποτελεσματικά, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και με υπέροχη μυρωδιά.

Keep in mind:

Τα προϊόντα Mustela®:

  • Συνιστώνται από τον Σύλλογο Μαιών**
  • Έχουν ως βασικό ενεργό συστατικό το Βιολογικό αβοκάντο και 96% φυσικά συστατικά κατά μέσο όρο***
  • Διατίθενται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

*Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

**Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας

***Κατά μέσο όρο στη βρεφική και παιδική σειρά 1 Quintiles IMS, Pharmatrend Database, Baby Care market, MAT Sept. 2019 τμχ. & αξία, Γαλλία

 

Photos: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!