Κάθε αρχή και... εύκολη! Τα πρώτα γράμματα του παιδιού σας με σύμμαχο την καινοτόμο σειρά εκμάθησης γραφής STABILO EASY Start!

Μυρτώ Κάζη
Fri, 23/09/2022 - 23:46

Η επιστροφή στο σχολείο είναι συναρπαστική! Μία νέα χρονιά ξεκινάει, γεμάτη προκλήσεις, φίλους, παιχνίδι αλλά και γνώσεις! Πώς θα γίνει όμως το ταξίδι της μάθησης εύκολο, ενδιαφέρον και απολαυστικό; Πόσο απαραίτητη είναι η εκμάθηση του σωστού τρόπου γραφής για την ανάπτυξη του παιδιού μας και γιατί είναι τόσο σημαντικό να εστιάσουμε σε αυτό από την πρώτη στιγμή που το παιδί θα πιάσει το πρώτο του μολύβι αλλά και μετά, όσο προχωρά στις τάξεις;

Τα προϊόντα της σειράς STABILO EASY Start, της πολύχρωμης, καινοτόμου σειράς ειδικά σχεδιασμένων οργάνων γραφής, γίνονται οι σύμμαχοι κάθε παιδιού ώστε η επαφή του με τη γραφή να είναι εύκολη, διασκεδαστική, χρωματιστή και απαλλαγμένη από άγχος και πίεση!

Η σειρά STABILO EASY Start περιλαμβάνει τα πιο αξιόπιστα εργονομικά προϊόντα για την υποστήριξη και ανάπτυξη των δεξιοτήτων γραφής, κατάλληλα για κάθε ηλικία, με μοναδικά σχεδιασμένη λαβή που επιτρέπει στα μικρά δάχτυλα να βρουν διαισθητικά μία χαλαρή και ξεκούραστη στάση γραφής, και μάλιστα σε δύο εκδόσεις! Για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες!

Welcome to STABILO EASY Start family!

STABILO EASYgraph - Το πρώτο εργονομικά σχεδιασμένο μολύβι
Χάρη στην τριγωνική λαβή και τις ειδικές εγκοπές του, τα παιδιά ηλικίας 5+ μπορούν διαισθητικά να βρουν τη σωστή θέση γραφής, κι έτσι τα παιδικά δαχτυλάκια παραμένουν χαλαρά και ξεκούραστα! Επιλέξτε το μολύβι με το γράμμα L αν το παιδί σας γράφει με το αριστερό χεράκι ή το μολύβι με το γράμμα R αν το παιδί σας γράφει με το δεξί.

STABILO EASYcolors - Το πρώτο εργονομικό, τριγωνικό μολύβι ζωγραφικής
Το ιδανικό ξεκίνημα για τον μικρό σας καλλιτέχνη. Το τριγωνικό σχήμα συνδυαστικά με την εργονομική σχεδίαση και τις επιστημονικά σχεδιασμένες αυλακώσεις πάνω στο σώμα του μολυβιού βοηθούν το παιδί να βρει διαισθητικά τη σωστή θέση κρατήματος, και τώρα, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, είναι έτοιμο να δημιουργήσει!

BOOM Info: Η ξυλεία προέρχεται από δάση υπεύθυνης, αειφόρου διαχείρισης.

STABILO EASYergo 3.15
Αυτό είναι το κατάλληλο μηχανικό μολύβι για τη βελτίωση της γραφής του παιδιού, λόγω της εργονομικής του σχεδίασης και της αντιολισθητικής λαβής από καουτσούκ. Είναι σχεδιασμένο με βάση τα ανατομικά χαρακτηριστικά των παιδικών χεριών ενώ οι προκαθορισμένες θέσεις τοποθέτησης των δαχτύλων βοηθούν στην άσκηση μικρότερης πίεσης. Η μύτη του είναι ιδανική για τα πρώτα στάδια γραφής. Διατίθενται μύτες για το μολύβι καθώς και εργονομικές ξύστρες για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες.

STABILO EASYergo 1.4
Το ιδανικό μηχανικό μολύβι για παιδιά από 8 ετών και άνω που ξέρουν να γράφουν και επιθυμούν να διαμορφώσουν τον δικό τους γραφικό χαρακτήρα. Σε συνδυασμούς χρωμάτων που θα λατρέψετε! Διατίθενται μύτες κατάλληλες για το μηχανικό μολύβι.

STABILO EASYoriginal - Εργονομικό rollerball για μαθητές
Άνετη και ξεκούραστη γραφή χάρη στον πρωτοποριακό, εργονομικό σχεδιασμό με τις προκαθορισμένες θέσεις για τα δάχτυλα. Η ειδική μπίλια και μελάνη προσφέρουν κείμενα χωρίς στίγματα και μουτζούρες.

Η εργονομία της γραφής ειδικά σχεδιασμένη για τα παιδικά χέρια!

BOOM Note: Γιατί είναι όμως τόσο σημαντική η εκμάθηση της γραφής στα παιδιά;

  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη των γνωστικών ικανοτήτων
  • Συμβάλλει στην εκμάθηση της ορθογραφίας
  • Βοηθά στην απομνημόνευση και στη συγκέντρωση του παιδιού στο θέμα
  • Καθιστά ευκολότερη τη λήψη γρήγορων αποφάσεων
  • Συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση στο σχολείο
  • Βελτιώνει την ποιότητα γραφής, ανάγνωσης και τη δημιουργική έκφραση
  • Βελτιώνει την ικανότητα επικοινωνίας-κοινωνικοποίησης

Τα μολύβια που επιλέγουν οι ενημερωμένοι γονείς και λατρεύουν τα παιδιά!

 

STABILO

Website: www.stabilo.com/gr

Facebook: StabiloGreece

Instagram: @stabilo

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!