Μαρία Ηλιάκη: Δες τι τρώει στην εγκυμοσύνη της!

Boom Team
Tue, 23/03/2021 - 09:10

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της! Η όμορφη παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και έχει ήδη μετακομίσει μόνιμα στη Ζυρίχη για να είναι κοντά στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

boom-maria-iliaki

Η εγκυμονούσα παραμένει ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή στο εξωτερικό. Αυτή τη φορά, ανέβασε μια φωτογραφία τραβηγμένη στην κουζίνα του σπιτιού τους με την ίδια χαμογελαστή να κρατά ένα μπολ. Η σαλάτα ντάκος φαίνεται να είναι το δικό της pregnancy craving αυτή την περίοδο, αφού όπως χαρακτηριστικά έγραψε η ίδια στη λεζάντα του post: «Δε θέλω σχόλια ??αλλά έχω φάει 3 από το πρωί». Δείτε τη φωτογραφία:

boom-maria-iliaki

Η Μαρία Ηλιάκη είχε αποτραβηχτεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα  τελευταία χρόνια και μοίραζε τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Ζυρίχης, προτού μετακομίσει μόνιμα στην Ελβετία, για χάρη του αγαπημένου της και γυναικολόγου Στέλιου Μανουσάκη. Οι δυο τους γνωρίζονται δέκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαζί και ερωτευμένοι. Τα καλοκαίρια τους τα περνούν στα Χανιά, από όπου ο Στέλιος Μανουσάκης έχει καταγωγή και δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο.