Μετατρέψτε την αυλή σας σε... παιδότοπο σε 3 βήματα με σύμμαχο την HomeGrass!

Boom Team
Thu, 29/09/2022 - 17:11

Τι θέλουν τα παιδιά; Μια ασφαλή και προσεγμένη αυλή για να απολαμβάνουν ατέλειωτο παιχνίδι! Ειδικά τώρα που επιστρέφουν από το σχολείο και θέλουν να εκτονώσουν με δημιουργικό τρόπο την ενέργειά τους! Αν θέλετε, λοιπόν, να χαρίσετε στα παιδιά σας και σε εσάς μια ονειρεμένη αυλή, τότε το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για makeover, και να πώς!

#1 Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός: Ξεκινήστε από τη βάση!

Σίγουρα, πριν ξεκινήσετε την αναδιαμόρφωση, η διαδικασία θα σας φαίνεται βουνό και θα ευχόσασταν να είχατε ένα «μαγικό» ραβδάκι. Κι όμως, το ίδιο γρήγορα και «μαγικά» θα μεταμορφώσετε την αυλή, τη βεράντα, τον κήπο ή το roof garden σας με τον συνθετικό χλοοτάπητα της HomeGrass. Γιατί να τον επιλέξετε; 

  • Είναι κατασκευασμένος από μη τοξικά, υποαλλεργικά υλικά επομένως είναι ασφαλής και ιδανικός για τα παιδιά.
  • Έχει ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης, που σημαίνει πως εξοικονομούμε χρήμα αλλά και χρόνο για να απολαμβάνουμε περισσότερες ποιοτικές στιγμές με την οικογένειά μας.
  • Αντέχει στην έντονη χρήση (ειδικά όσοι έχετε παιδιά προσχολικής ηλικίας θα καταλάβετε!)
  • Διατηρείται πράσινος και περιποιημένος όλο τον χρόνο, χωρίς να ξεφτίζει ή να ξεθωριάζει το χρώμα του.
  • Είναι απαλός!

#2 Who wants to play;

Τοποθετήστε μια κούνια, τσουλήθρα, σκηνή ή ακόμα και ένα ξύλινο σπιτάκι! Μπορείτε να πάρετε και μια πισινόμπαλα ή επιδαπέδια παιχνίδια. Τώρα σιγά σιγά, ο κήπος αρχίζει να μοιάζει με παιδότοπο!

#3 Τι λείπει;

Έπιπλα κήπου! Επιλέξτε τραπέζι και καρέκλες που ταιριάζουν με το ύφος του σπιτιού και αποθηκεύονται εύκολα. Μπορείτε να πάρετε επίσης μεγάλες μαξιλάρες ή κουρελούδες για τις ημέρες που ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε φίλους. Μην ξεχάσετε να πάρετε και φώτα κήπου! 

BOOM note: Δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η αυλή σας, αλλά το να αξιοποιήσετε κάθε γωνιά της. Έτσι, ο κήπος σας θα μεταμορφωθεί σε ένα σούπερ διασκεδαστικό μέρος για τα παιδιά για εσάς! Καλέστε φίλους για καφέ, οργανώστε το πάρτι των παιδιών σας και κυριακάτικα μπάρμπεκιου, απολαύστε την αυλή σας με κάθε ευκαιρία! 

Site: homegrass.gr

Τηλέφωνο: 229 902 5021 

Facebook: synthetikoschlootapitas.homegrass

Instagram: homegrass_greece