Νίκι Μινάζ | Η βασίλισσα της ραπ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση

Boom Team
Tue, 21/07/2020 - 08:23
0 Comments

Οι τολμηροί στίχοι, τα ρεκόρ που έχει σπάσει συγκεντρώνοντας τις περισσότερες προβολές σε μια μέρα στο YouTube και οι αμέτρητες διακρίσεις – είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που έχει βρεθεί πάνω από 100 φορές στο Billboard Hot 100 – την έχουν χρίσει δικαίως βασίλισσα της ραπ, ενώ το όνομά της συμπεριλήφθηκε το 2016 στη λίστα του περιοδικού Times με τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή σε όλον τον κόσμο. Αλλά η Νίκι Μινάζ ξεχωρίζει για ένα ακόμα λόγο, και αυτός είναι οι εκκεντρικές εμφανίσεις. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, παρά να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μια super glam εντυπωσιακή φωτογράφιση που ανέβασε χτες στο instagram της.

«Αγάπη, γάμος, εγκυμοσύνη. Ξεχειλίζω από ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας», έγραψε στο caption σε μία από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν με το # Preggers.

Ο μπαμπάς είναι ο Kenneth Petty με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2019 για τον οποίο η Μινάζ είχε δηλώσει “όταν έχεις δίπλα σου κάποιον που νιώθεις ότι είναι αδελφή ψυχή σου ή που σε καταλαβαίνει, τότε νιώθεις πως έχεις κατακτήσει την κορυφή του κόσμου”.

Εμείς, δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε με το καλό και να περιμένουμε την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης...