Ο Brian Austin Green μόλις απέκτησε τον πέμπτο γιο του!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 01/07/2022 - 12:52

Ο Brian Austin Green και η Sharna Burgess απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ο πρωταγωνιστής του Beverly Hills και η επαγγελματίας χορεύτρια σύντροφός του καλωσόρισαν στη ζωή τον γιο τους, τον Zane Walker Green, την Τρίτη 28 Ιουνίου, όπως αποκάλυψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφία από @sharnaburgess (Instagram)

«Ο Zane Walker Green γεννήθηκε στις 28/6 στις 12:12», έγραψε στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας του νεογέννητου που μοιράστηκε με τους followers του. Η νέα μαμά κοινοποίησε την ίδια φωτογραφία στο Instagram της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η καρδιά μου είναι πλέον για πάντα έξω από το σώμα μου».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει πέντε μήνες μετά τον χωρισμό του ηθοποιού από τη Megan Fox τον Μάιο του 2020, ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια γάμου. Ο Brian Austin Green είναι ήδη πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 5χρονου Journey River, του 7χρονου Bodhi Ransom και του 9χρονου Noah Shannon από τον γάμο του με τη Fox, καθώς και του 19χρονου Kassius από προηγούμενη σχέση του με την ηθοποιό Vanessa Marcil.