Τα πυρά του στην οικογένειά του έριξε για πρώτη φορά δημόσια ο Brooklyn Beckham μέσω Instagram, όπου και εξήγησε γιατί έχει απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τους γονείς του αλλά και από τα αδέλφια του. Ο πρωτότοκος γιος της Victoria και του David Beckham γκρέμισε την εικόνα της αγαπημένης και λαμπερής οικογένειας, με την PageSix, που επικαλείται πηγή που ξέρει εκ των έσω λεπτομέρειες για την κόντρα των Beckhams, να αναφέρει ότι αυτό που πυροδότησε την έκρηξη του Brooklyn ήταν «η μεγαλειώδης κατάρρευση της εμπιστοσύνης που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 2016 reloaded | Εκτός από τον Σάκη Ρουβά, ποιοι άλλοι celebrities απέκτησαν μωρό πριν από 10 χρόνια;
Τι λέει δημοσίευμα της PageSix για το ξέσπασμα και τις αποκαλύψεις του Brooklyn Beckham
«Από την πλευρά τους, ο Brooklyn και η Nicola έχουν προσπαθήσει τα πάντα για να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον David και τη Victoria, έχουν προσπαθήσει να το συζητήσουν, έχουν προσπαθήσει να συναντηθούν μαζί τους, αλλά τελικά δεν τους εμπιστεύονταν πια», υποστήριξε η πηγή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz απογοητεύτηκαν διαβάζοντας πράγματα που «δεν ήταν αλήθεια». «Είχαν βαρεθεί», εξηγεί η πηγή και συμπληρώνει: «Το ζευγάρι απλά δεν θέλει να ασχοληθεί πια με αυτό. Έχουν βαρεθεί και θέλουν απλά να προχωρήσουν στη ζωή τους. Η περασμένη εβδομάδα ήταν η τελευταία σταγόνα, απλά δεν μπορούσαν να το αντέξουν πια».
Ο Brooklyn Beckham κατακεραυνώνει Victoria και David Beckham
Ο πρωτότοκος γιος των Beckhams, Brooklyn Beckham, αποκάλυψε τη δική του αλήθεια για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την οικογένειά του, γράφοντας σε Insta Story: «Έχω μείνει σιωπηλός για χρόνια και έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσω αυτά τα ζητήματα ιδιωτικά. Δυστυχώς, οι γονείς μου και η ομάδα τους συνέχισαν να απευθύνονται στον Τύπο, αφήνοντάς μου καμία άλλη επιλογή από το να μιλήσω ο ίδιος και να πω την αλήθεια για μόνο ορισμένα από τα ψέματα που έχουν δημοσιευτεί».
Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να συμφιλιωθεί με τους γονείς του: «Δεν θέλω να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου. Δεν με ελέγχει κανείς - υπερασπίζομαι τον εαυτό μου για πρώτη φορά στη ζωή μου. Σε όλη μου τη ζωή, οι γονείς μου διαμόρφωναν τις αφηγήσεις στον Τύπο για την οικογένειά μας.
Οι επιδεικτικές αναρτήσεις στα social media, οι οικογενειακές εκδηλώσεις και οι μη αυθεντικές σχέσεις ήταν σταθερό στοιχείο της ζωής στην οποία γεννήθηκα. Πρόσφατα, είδα με τα ίδια μου τα μάτια μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για να διοχετεύσουν αμέτρητα ψέματα στα μέσα ενημέρωσης, συχνά εις βάρος αθώων ανθρώπων, προκειμένου να διατηρήσουν τη βιτρίνα τους. Όμως πιστεύω ότι η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Victoria και ο David Beckham προσπάθησαν να καταστρέψουν τη σχέση του με τη Nicola Peltz, πριν ακόμα προχωρήσουν σε γάμο. Πιο αναλυτικά, επεσήμανε: «Οι γονείς μου προσπαθούν αδιάκοπα να καταστρέψουν τη σχέση μου από πριν ακόμη από τον γάμο μου, και αυτό δεν έχει σταματήσει. Η μητέρα μου ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη δημιουργία του νυφικού της Nicola, παρότι εκείνη ανυπομονούσε να φορέσει το σχέδιό της, αναγκάζοντάς τη να βρει επειγόντως άλλο φόρεμα. Λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο μας, οι γονείς μου με πίεζαν επανειλημμένα και προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν για να παραιτηθώ από τα δικαιώματα στο όνομά μου, κάτι που θα επηρέαζε εμένα, τη σύζυγό μου και τα μελλοντικά μας παιδιά. Ήταν ανένδοτοι στο να υπογράψω πριν από την ημερομηνία του γάμου, ώστε να τεθούν σε ισχύ οι όροι της συμφωνίας. Η άρνησή μου επηρέασε τις οικονομικές απολαβές μου και από τότε δεν μου φέρθηκαν ποτέ με τον ίδιο τρόπο».
Έπειτα, πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου, η μητέρα μου έφτασε στο σημείο να με αποκαλέσει “κακό”, επειδή η Nicola κι εγώ επιλέξαμε να έχουμε στο τραπέζι μας τη γιαγιά μου, Sandra, και τη γιαγιά της Nicola, τη Naunni, καθώς και οι δύο δεν είχαν τους συζύγους τους. Και οι γονείς μου και οι γονείς της είχαν τα δικά τους τραπέζια, εξίσου κοντά στο δικό μας».
Πώς η Victoria Beckham κατέστρεψε τον πρώτο χορό του Brooklyn και της Nicola
«Το βράδυ πριν από τον γάμο, μέλη της οικογένειάς μου, μου είπαν ότι η Nicola “δεν είναι αίμα” και “δεν είναι οικογένεια”.
Από τη στιγμή που άρχισα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου απέναντι στην οικογένειά μου, έχω δεχθεί αδιάκοπες επιθέσεις από τους γονείς μου, τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια, οι οποίες, κατόπιν δικής τους εντολής, διοχετεύτηκαν στον Τύπο.
Ακόμη και τα αδέλφια μου ήταν δασκαλεμένα να μου επιτεθούν στα social media, πριν τελικά με μπλοκάρουν ξαφνικά το περασμένο καλοκαίρι.
Η μητέρα μου καπέλωσε τον πρώτο μου χορό με τη σύζυγό μου, ο οποίος είχε προγραμματιστεί εβδομάδες νωρίτερα με ένα ρομαντικό τραγούδι αγάπης.
Μπροστά στους 500 καλεσμένους του γάμου μας, ο Marc Anthony με κάλεσε στη σκηνή, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα χόρευα έναν ρομαντικό χορό με τη σύζυγό μου, αλλά αντί γι’ αυτό με περίμενε η μητέρα μου για να χορέψει μαζί μου. Χόρεψε πάνω μου με εντελώς ακατάλληλο τρόπο μπροστά σε όλους. Δεν έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου πιο άβολα ή πιο ταπεινωμένος. Θέλαμε να ανανεώσουμε τους όρκους μας για να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου μας που να μας φέρνουν χαρά και ευτυχία, όχι άγχος και ντροπή», συμπλήρωσε ο 26χρονος Brooklyn Beckham, ρίχνοντας πυρά στη μητέρα του, Victoria.
Όπως επεσήμανε σε επόμενο Insta Story ο Brooklyn Beckham, η οικογένειά του δεν αντιμετώπισε ποτέ με σεβασμό τη Nicola Peltz: «Η σύζυγός μου δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ με σεβασμό από την οικογένειά μου, όσο κι αν προσπαθήσαμε να γίνουμε ένα μαζί τους. Η μητέρα μου έχει επανειλημμένα προσκαλέσει γυναίκες από το παρελθόν μου στη ζωή μας, με τρόπους που ξεκάθαρα είχαν στόχο να μας κάνουν και τους δύο να νιώσουμε άβολα».
Αναφερόμενος στην απουσία του από το πάρτι του πατέρα του, David Beckham, για τα 50ά του γενέθλια, εξήγησε: «Παρόλα αυτά, ταξιδέψαμε στο Λονδίνο για τα γενέθλια του πατέρα μου και αγνοηθήκαμε για μία εβδομάδα, περιμένοντας στο ξενοδοχείο μας να κανονίσουμε να περάσουμε χρόνο μαζί του. Αρνήθηκε κάθε μας προσπάθεια να τον προσεγγίσουμε, εκτός βέβαια από το μεγάλο πάρτι γενεθλίων του, που είχε εκατοντάδες καλεσμένους και κάμερες παντού. Όταν τελικά δέχτηκε να με δει, έθεσε ως όρο να μην προσκληθεί η Nicola. Ήταν χαστούκι στο πρόσωπο. Αργότερα, όταν η οικογένειά μου ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, αρνήθηκαν να με δουν γενικά».
Σύμφωνα με τον Brooklyn, ο David και η Victoria Beckham βάζουν τη δημόσια εικόνα τους πάνω από όλα: «Η οικογένειά μου βάζει πάνω απ’ όλα τη δημόσια προβολή και τις συνεργασίες. Το brand Beckham έρχεται πρώτο. Η “αγάπη” της οικογένειας κρίνεται από το πόσο ανεβάζεις στα social media ή από το πόσο γρήγορα αφήνεις τα πάντα για να ποζάρεις σε μια οικογενειακή φωτογραφία, ακόμη κι αν αυτό γίνεται εις βάρος των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων. Για χρόνια κάναμε τα πάντα για να είμαστε παρόντες και να στηρίζουμε κάθε επίδειξη μόδας, κάθε πάρτι και κάθε δραστηριότητα προβολής, για να δείχνουμε την “τέλεια οικογένειά” μας. Όμως τη μία φορά που η σύζυγός μου ζήτησε τη στήριξη της μητέρας μου για να σωθούν αδέσποτα σκυλιά από τις πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, εκείνη αρνήθηκε».
«Η αφήγηση ότι η σύζυγός μου με ελέγχει είναι εντελώς αντεστραμμένη. Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ήμουν εγώ αυτός που ελεγχόταν από τους γονείς του.
Μεγάλωσα με έντονο άγχος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, από τότε που απομακρύνθηκα από την οικογένειά μου, αυτό το άγχος έχει εξαφανιστεί. Ξυπνάω κάθε πρωί ευγνώμων για τη ζωή που επέλεξα, και έχω βρει γαλήνη και ανακούφιση. Η σύζυγός μου κι εγώ δεν θέλουμε μια ζωή διαμορφωμένη από την εικόνα, τον Τύπο ή τη χειραγώγηση. Το μόνο που θέλουμε είναι ειρήνη, ιδιωτικότητα και ευτυχία για εμάς και τη μελλοντική μας οικογένεια», καταλήγει ο Brooklyn Beckham.
Photos: Instagram @brooklynpeltzbeckham