Οι «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής» στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο!

Boom Team
Thu, 01/10/2020 - 10:59
0 Comments

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο μόλις ξεκίνησε στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο με τη νέα παράσταση της ταινίας θόλου με τίτλο: «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής»! Τα εντυπωσιακά αυτά πλάσματα που εκατομμύρια χρόνια πριν κυριαρχούσαν στον πλανήτη Γη, «ζωντανεύουν» με τη βοήθεια της τεχνολογίας και κατακλύζουν το Θόλο!

boom οι Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής στο Πλανητάριο

Εσείς γνωρίζατε πως κάποτε η Ανταρκτική ήταν ένα καταπράσινο τοπίο, όπου οι δεινόσαυροι και άλλα προϊστορικά ζώα κυκλοφορούσαν ελεύθερα; Καθώς το κλίμα αλλάζει και πάλι, λοιπόν, οι πάγοι της Ανταρκτικής λιώνουν, και έτσι, μαζί με τα απολιθώματα των δεινοσαύρων, αποκαλύπτεται και η ιστορία της. Δείτε το trailer εδώ

boom οι Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής στο Πλανητάριο

Η ταινία διαρκεί 40 λεπτά και είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 6 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων πατήστε εδώ.

Ευγενική υπενθύμιση: H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στο Ίδρυμα Ευγενίδου και κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Λίγα λόγια για το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο :
Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου υποδέχθηκε για πρώτη φορά το κοινό του τον Νοέμβριο του 2003. Πρόκειται για έναν αμφιθεατρικό χώρο έκτασης 945 m 2  και χωρητικότητας 278 θέσεων, ο οποίος περιβάλλεται από έναν τεράστιο ημισφαιρικό θόλο διαμέτρου 24,5 m. Χάρη στον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει και συνδυάζοντας όλες τις δημιουργικές και τεχνικές δυνατότητες που του παρέχουν τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και οι νέες τεχνολογίες, έχει την δυνατότητα να προβάλλει σε ολόκληρο τον θόλο εντυπωσιακές παραστάσεις που παρουσιάζουν τις εξελίξεις στην αστρονομία, καθώς και σε άλλες θετικές επιστήμες. O συνδυασμός όλων των παραπάνω οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα τόσο εντυπωσιακό, ώστε ο θεατής να νοιώθει σαν να βρίσκεται μέσα στο προβαλλόμενο περιβάλλον!

Good to know: Το Ίδρυμα Ευγενίδου λαμβάνει και τηρεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες κρατικές υγειονομικές αρχές, σε όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματά του.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου και καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής σας. Στον χώρο του Πλανηταρίου και σε όλες τις δράσεις (εργαστήρια, προγράμματα και πειράματα) τηρούνται όλες οι απαιτούμενες αποστάσεις για την ασφάλεια του κοινού διατηρώντας πάντα μία κενή θέση ανάμεσα στους θεατές/ομάδες. Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα: 4 άτομα.

Website:www.eef.edu.gr

Facebook: eugenides.planetarium
Instagram: eugenides_planetarium