Οι πιο όμορφες παιδικές χαρές της Αττικής

Boom Team
Fri, 14/05/2021 - 15:32

Η Αττική είναι γεμάτη παιδικές χαρές που υπόσχονται να κάνουν ακριβώς αυτό που μαρτυράει το όνομά τους: να δώσουν χαρά στα παιδιά μας! Ειδικά όταν πρόκειται για παιδικές χαρές που είναι κατάλληλα σχεδιασμένες βάσει ειδικών προδιαγραφών, είμαστε ήσυχοι κι οι γονείς πως τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι με ασφάλεια. Το BOOM ξεχώρισε μερικές 

 

Στη Μαρίνα του Φλοίσβου, βρίσκουμε το πάρκο του Παλαιού Φαλήρου. Ο τεράστιος αυτός παιδότοπος μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών, ενώ είναι φτιαγμένος μέσα στο πράσινο και προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για παιχνίδι. Στον χώρο θα βρούμε ένα ξεχωριστό σημείο για νήπια 2-5 ετών, κι ένα για παιδιά μέχρι και άνω των 12 ετών με κούνιες, τραμπάλες ακόμη και καράβια!  

Η ξύλινη παιδική χαρά της Γλυφάδας. Οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, περίμεναν πώς και πώς να ανοίξει ξανά τις πόρτες στους μικρούς και μεγάλους φίλους η ξύλινη παιδική χαρά της πλατείας Χαρίτων και άξιζε η αναμονή! Σε μια έκταση περίπου 5,5 στρεμμάτων, δίπλα στους εμπορικούς δρόμους  της Γλυφάδας, επί της οδού Λαμπράκη, αξίζει να επισκεφθούμε την ιδιαίτερη αυτή παιδική χαρά  για να απολαύσουν τα παιδιά το παιχνίδι στα  ξύλινα σπιτάκια αλλά και βόλτες με πατίνια στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. 

Η 1η παιδική χαρά στην καρδιά του Περιστερίου. Είναι πλήρως ανακαινισμένη και έχει εύκολη πρόσβαση, προσφέρει στα παιδιά άπειρες ευκαιρίες για παιχνίδι και διασκέδαση κι έχει και συντριβάνια! 

Η παιδική χαρά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Από κατασκευές με σχοινιά ιδανικά για σκαρφάλωμα μέχρι τσουλήθρες, κούνιες, αλλά και πολλά διαδραστικά παιχνίδια. Μια παιδική χαρά που αξίζει να επισκεφτεί κάθε παιδί! 

Το εκπαιδευτικό οικολογικό πάρκο του Νέου Ψυχικού, δεν είναι ένα συνηθισμένο πάρκο αφού στους χώρους του θα βρούμε την παιδική χαρά με  τον «λαβύρινθο φυτών», τις κούνιες και το τρενάκι που θα τραβήξει την προσοχή μικρών και μεγάλων. Προωθώντας μάλιστα την οικολογική συνείδηση των παιδιών, το εισιτήριο για το τρενάκι δεν είναι χρηματικό αλλά κάποιο αντικείμενο από ανακυκλώσιμα υλικά!

Οι παιδικές χαρές της Αττικής μας περιμένουν από σήμερα ξανά να τις ανακαλύψουμε τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφάλειας κι έχοντας πάντα μαζί μας αντισηπτικό!