Το «Παραμύθι με Όνομα» κάνει τα παιδιά μας ήρωες βιβλίων!

Boom Team
Wed, 11/09/2019 - 18:55

Αν κατέγραφε κανείς τις ιστορίες που πλάθει με τη φαντασία του ένα παιδί την ώρα που παίζει αμέριμνο, θα μπορούσε σίγουρα να γεμίσει τόμους ολόκληρους… Κάστρα, ιππότες, ζούγκλες, νεράιδες, ξωτικά, «καλοί» και «κακοί», χωράνε όλα στην ίδια ιστορία, με πρωταγωνιστή πάντα το ίδιο το παιδί. Η παιδοψυχολόγος Βιργινία Χατζηκωνσταντινίδου, παρατηρώντας τα παιδιά και συνειδητοποιώντας πόσο διαφορετικά και μοναδικά είναι, αποφάσισε να γράψει προσωποποιημένα παραμύθια. Κάπως έτσι, γεννήθηκε το «Παραμύθι με όνομα». Με μότο «Κάνε ένα παιδί πρωταγωνιστή» και στόχο κάθε παιδί να αισθανθεί ξεχωριστό, όπως πράγματι είναι, το «Παραμύθι με όνομα» δημιουργεί μοναδικά βιβλία για κάθε παιδί, με πρωταγωνιστή το ίδιο. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, οι προτιμήσεις, λεπτομέρειες και στιγμές από τη ζωή ενός παιδιού, γίνονται σελίδες που γεμίζουν τέσσερα διαφορετικά είδη βιβλίων…

boom_paramythi_me_onoma

«Παραμύθι με Όνομα»

Πρόκειται για το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα. Εδώ, το παιδί γίνεται ο πρωταγωνιστής μιας ιστορίας, η οποία φτιάχνεται με τα γράμματα του ονόματος του παιδιού!

«Έχεις γράμμα»

Σε αυτό το βιβλίο, μπορεί κανείς να επιλέξει 5 ευχές που θέλει να δώσει σε ένα παιδί και να τις δει να εικονογραφούνται μέσα από μια τρυφερή ιστορία αγάπης, πάντα με ήρωα το παιδί!

«1ος φανταστικός χρόνος»

Εδώ οι γονείς μπορούν να κρατήσουν τις πιο δυνατές αναμνήσεις από τις πρώτες εμπειρίες του μωρού τους, σε ένα ξεχωριστό λεύκωμα με κάρτες!

 «Το ευχολόγιο για τη Βάπτιση -Ευχές για μια Ζωή σαν Παραμύθι»

Εδώ μπορεί κανείς να συνδυάσει το «Παραμύθι με Όνομα» με τις ευχές για το μωρό!

boom_paramythi_me_onoma

Όποιο βιβλίο και αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι πως η ομάδα του «Παραμύθι με Όνομα» θα εργαστεί με φροντίδα, αγάπη, μεράκι και φαντασία για να χωρέσει στις σελίδες του ό,τι έχετε ονειρευτεί. Άλλωστε, ακριβώς όπως ένα παιδί αισθάνεται πόσο μοναδικό είναι όταν παίρνει στα χέρια του το βιβλίο του, έτσι αισθάνονται και τα κορίτσια της ομάδας μοναδικά μέσα από τις ξεχωριστές δημιουργίες τους.

boom_paramythi_me_onoma

BOOM useful info: Το «Παραμύθι με Όνομα» δημιουργήθηκε το 2018 από την παιδοψυχολόγο Χατζηκωνσταντινίδου Βιργινία, με πολλή αγάπη και περίσσιο ενθουσιασμό. Μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει 4000 προσωποποιημένα βιβλία και εξακολουθεί να φτιάχνει καθημερινά καινούριες πρωτότυπες ιστορίες για τους μικρούς σας ήρωες!

BOOM beloved detail: Το «Παραμύθι με Όνομα» ενδιαφέρεται έμπρακτα για το περιβάλλον και χρησιμοποιεί αποκλειστικά eco friendly και πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά.

boom_paramythi_me_onoma

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το «Παραμύθι με Όνομα» εδώ:

Site: www.paramithimeonoma.gr

Email: info@paramithimeonoma.gr

Facebook: @paramithimeonoma

Instagram: @paramithimeonoma_

…ή να μιλήσετε απευθείας με τον Ποντικοευχούλη στο τηλέφωνο 6942782581