Πάρτι στα νότια προάστια: Βρήκαμε 8 απίθανα μέρη που θα λατρέψουν γονείς και παιδιά!

Μαρία Ιωαννάτου
Sun, 05/11/2023 - 14:33

Τα παιδικά πάρτι έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο! Αν αναρωτιέστε πώς θα οργανώσετε ένα πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό πάρτι γενεθλίων που θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά σας και την παρέα τους, η ομάδα του BOOM ετοίμασε ειδικά για εσάς που μένετε στα νότια προάστια τον απόλυτο οδηγό με τους χώρους που αποτελούν place-to-be για παιδικά πάρτι.

Golf Privé

Σε μια κατάφυτη έκταση, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το εστιατόριο Colonial είναι έτοιμο να υποδεχθεί εσάς και τους προσκεκλημένους σας για ένα παιδικό πάρτι που θα αφήσει εποχή! Ο εξωτερικός χώρος στον κήπο, με απεριόριστη και πανέμορφη θέα στο δάσος, ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης των γονέων και απόλυτης διασκέδασης των παιδιών στον περιφραγμένο παιδότοπο με τις κούνιες.

Η εσωτερική σάλα του εστιατορίου ενδείκνυται για τα φθινοπωρινά πάρτι, όπου οι πιθανότητες βροχής είναι αρκετά μεγάλες, ενώ το menu με έμπνευση από τη μεσογειακή παράδοση και βασισμένο σε ποιοτικές πρώτες ύλες, αποτελούν μερικούς ακόμη από τους λόγους που θα σας κάνουν να το επιλέξετε. Το εστιατόριο Colonial μπορεί να φιλοξενήσει έως και 140 άτομα (καθήμενα) στον εσωτερικό του χώρου με θέα τους κήπους του Golf και 200 άτομα (καθήμενους) στον εξωτερικό κήπο.

Website: www.golfprive.gr

Διεύθυνση: Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 210 3420002

Facebook: Golf Prive Glyfada

Instagram: @golfpriveglyfada

 

Volta Fun Town - Μαρίνα Φλοίσβου

Το πάρκο ψυχαγωγίας Volta Fun Town στη Μαρίνα Φλοίσβου είναι ένας μοναδικός υπαίθριος χώρος 1.300 τ.μ. δίπλα στη θάλασσα και αποτελεί το ιδανικό μέρος για αξέχαστα παιδικά πάρτι! Οι δραστηριότητες του πάρκου απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 1-10 ετών, τα οποία μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τραμπολίνο, βαρκάκια, ψάρεμα, baby kart, μια τεράστια παιχνιδοκατασκευή σε σχήμα καραβιού και πολλά κερματοφόρα παιχνίδια. 

Website: www.voltafuntown.gr

Διεύθυνση: Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο: 210 9850 340

Facebook: Volta Fun Town

Instagram: @voltafuntown

 

Kids Cooking Club

Οι μικροί μας φίλοι που αγαπούν τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική θα ενθουσιαστούν με την ιδέα να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους σε μια ονειρεμένη κουζίνα! Πώς θα του φαινόταν να συμμετέχει σε ένα εντυπωσιακό show με ζυμάρια πίτσας στον αέρα ή να σπάσει με τους φίλους του την πιο λαχταριστή, γευστική πινιάτα που έχει φανταστεί; Η ομάδα του Kids Cooking Club έχει υψηλές απαιτήσεις για το πάρτι του παιδιού σας, γι’ αυτό αναζητά διαρκώς νέες ιδέες που συνδυάζουν τη διασκέδαση με την πρωτοτυπία, το κέφι με τη δημιουργική απασχόληση και τη μαγειρική με ξεχωριστές καλλιτεχνικές δράσεις.

Website: www.kidscookingclub.gr

Διεύθυνση: Ναπολέοντος Ζέρβα 58 & Ηρακλέους, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 213 00 30 644

Facebook: kids cooking club

Instagram: @kidscookingclub

 

Science Party από το Μουσείο Πειραμάτων

Πώς ονειρεύεστε το επιστημονικό πάρτι του παιδιού σας; Τα τέσσερα science party, που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά το Μουσείο Πειραμάτων, αποτελούν πρωτότυπα σενάρια, δηλαδή ιστορίες που έχουν νοηματική συνέχεια και πλοκή, ώστε να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Τα σενάρια αυτά διαφοροποιούνται πολύ ανάλογα με την ηλικία και μπορεί να είναι από ένα επιστημονικό παραμύθι για τα μικρότερα παιδιά, έως ένα πιο περίπλοκο επιστημονικό σενάριο μυστηρίου για τα μεγαλύτερα. Για την επίλυση των γρίφων και την ολοκλήρωση των σεναρίων, φυσικά χρησιμοποιούνται βήμα-βήμα τα science party πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας, τα οποία πραγματοποιούν οι μικροί επιστήμονες με τη βοήθεια των εμψυχωτών. 

Website: www.scienceparty.gr

Διεύθυνση: Θάλειας 3, Άγιος Δημήτριος 

Τηλέφωνο: 2109761030

Facebook: Μουσείο Πειραμάτων

Instagram: @mouseio.peiramaton

 

DiscoBall

Διασκεδαστές, επαγγελματίες Djs, μάγοι και χορευτές, υπόσχονται να κάνουν τα πάρτι γενεθλίων παιδιών και εφήβων 3-15 ετών στο DiscoBall αξέχαστα! Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα εκτός από ατελείωτο χορό και karaoke, περιλαμβάνει παιχνίδια και διαγωνισμούς για μικρά και μεγάλα παιδία, όπως ομαδικά παιχνίδια, παιχνίδια αφής, ακοής, σκυταλοδρομίες, παιχνίδια γνώσεων, οπτικά παιχνίδια με τη βοήθεια προτζέκτορα και διαγωνισμούς μεταξύ μπαμπάδων και μαμάδων, γιατί στην παιδική disco όλοι γίνονται ξανά παιδιά!

Website: www.discoball.gr

Διεύθυνση: Ναυαρίνου 6, Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 210 9430045

Facebook: DiscoBall

Instagram: @discoball.gr

 

Forty Love Sports Club

Ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, φουσκωτά, χορό, κυνήγι θησαυρού, laser wars, καραόκε και πολλά ακόμα διασκεδαστικά παιχνίδια, μπορούν να επιλέξουν όσα παιδιά αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν το πάρτι τους στο Forty Love Sports Club. Όλοι οι χώροι διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή, ώστε οι γονείς να έχουν άμεση οπτική με τα παιδιά τους και συγχρόνως να απολαμβάνουν τον καφέ και το φαγητό τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ποιότητα του φαγητού, το οποίο παρασκευάζεται με τα πιο αγνά υλικά, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι.

Website: www.fortylove.gr

Διεύθυνση: Οδός Ικτίνου (όπισθεν Στρ. Σχολής Ευελπίδων), Βάρη

Τηλέφωνο: 210 96 53 622

Facebook: Forty Love

Instagram: @fortylovesportsclub

 

Loca Family Park

Η έμπειρη ομάδα του Loca Family Park αναλαμβάνει την προετοιμασία και διοργάνωση του παιδικού σας πάρτι, φροντίζοντας για εσάς όλες τις λεπτομέρειες: εξειδικευμένο προσωπικό, γευστικές επιλογές από αγνά υλικά, τούρτα γενεθλίων, πακέτα για extra παροχές για όλα τα γούστα και όλα τα budgets. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς και οι καλεσμένοι σας -μικροί και μεγάλοι- είναι να αφεθείτε στην τρέλα του πιο διασκεδαστικού πάρτι!

Website: www.locafamilypark.gr

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 119, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 210 96 43 399

Facebook: Loca Family Park

Instagram: @loca_family_park

 

Πάρκο Φλοίσβου

Μέσα στα 13 στρέμματα πρασίνου του πάρκου και μια ανάσα -κυριολεκτικά- από τη θάλασσα, υπάρχει το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας. Κούνιες, τραμπάλες, τσουλήθρες αλλά και κάστρα, καράβια και πύργοι αναρρίχησης συνθέτουν τον υπέροχο κόσμο της παιδικής χαράς του πάρκου, που είναι χωρισμένη με βάση δύο ηλικιακές ομάδες, μία για νήπια 2-5 ετών και μία για μεγαλύτερα παιδιά μέχρι 12 ετών. Όλες οι κατασκευές έχουν υποδομές για παιδιά με αναπηρία ενώ το ελαστικό καουτσούκ και η άμμος που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τα παιχνίδια την κάνουν μια ασφαλή επιλογή για ανέμελες εξερευνήσεις.

Website: www.parkoflisvos.gr

Διεύθυνση: Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο: 21 0988 5140

Facebook: Πάρκο Φλοίσβος

Instagram: @parkoflisvos