Pharmasept: Η βρεφική σειρά περιποίησης που χαϊδεύει απαλά την επιδερμίδα του μωρού | Συνέντευξη με τη Βασιλική Μουρκάκου

Boom Team
Sat, 16/05/2020 - 23:16

Με σήμα κατατεθέν ένα ελεφαντάκι, την αξιαγάπητη Μπου, τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά της Pharmasept δεν λείπουν από κανένα παιδικό μπάνιο. Το μυστικό τους; Η Βασιλική Μουρκάκου, Strategy & Operations Director, μια νέα γυναίκα που έχει αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, μας αφηγείται μια μακροχρόνια ιστορία αγάπης και τεχνογνωσίας.

boom pharmasept

Βασιλική, τι αγαπάς περισσότερο στη Pharmasept;
Η Pharmasept δημιουργήθηκε πριν από 25 χρόνια από τον πατέρα μου, Μιχάλη Μουρκάκο, με ένα συγκεκριμένο όραμα: την ανάπτυξη δερμοκαλλυντικών προϊόντων υγιεινού καθαρισμού και περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο, δημιουργώντας πολύ πλούσιες φόρμουλες που απαντούν σε καθημερινές ανάγκες. Σήμερα, ύστερα από χρόνιες μελέτες και υψηλή τεχνογνωσία, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες σειρές για κάθε ηλικία ή ανάγκη, σε προσιτές τιμές, αποκλειστικά στον χώρο του φαρμακείου. Κατ’ επέκταση, η Pharmasept για εμένα και την αδερφή μου, Ειρήνη Μουρκάκου, αποτελεί το σπίτι μας. Εδώ μεγαλώσαμε, εδώ κάναμε την πρακτική μας, και φυσικά έχουμε περάσει από όλα τα τμήματα της εταιρείας. Επιλέξαμε στοχευμένα τις σπουδές μας πάνω στο αντικείμενο αυτό, ώστε να προσφέρουμε στην εταιρεία μας το καλύτερο. Γνωρίζουμε προσωπικά όλους τους ανθρώπους της. Δεν αμφιταλαντεύτηκα ποτέ μέσα μου για το τι θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Είμαι εκεί που πάντα ονειρευόμουν να είμαι και ανυπομονώ να πραγματοποιήσω μαζί με όλη την ομάδα της Pharmasept το όραμά μας για το μέλλον της εταιρείας. Αυτό που αγαπώ περισσότερο στη δουλειά μου είναι να βλέπω τη διαδρομή ενός προϊόντος που γεννιέται ως ιδέα, μέχρι να φτάσει στο ράφι. Είναι πολύ δημιουργική διαδικασία και χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνογνωσία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, αγαπώ πολύ την αγορά του φαρμακείου, μου αρέσει να βρίσκομαι σε προσωπική επαφή με τους πελάτες μας και να δημιουργούμε όμορφες ενέργειες και καμπάνιες στον χώρο τους, ώστε ο καταναλωτής να έχει μια όμορφη αγοραστική εμπειρία.

Γιατί τα βρεφικά προϊόντα Pharmasept δεν λείπουν από το μπάνιο καμίας οικογένειας; Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά ώστε να τα εμπιστεύονται οι μαμάδες;
Στην Pharmasept είμαστε πολύ περήφανοι, καθώς έχουμε δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη σειρά για τα μωράκια, την οποία έχουν αγαπήσει όλες οι μαμάδες! Η επιτυχία δεν ήρθε εύκολα, ούτε τη θεωρούμε δεδομένη. Οι απαιτήσεις και η ευθύνη είναι μεγάλες, επομένως για όλους εμάς στη Pharmasept η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας αποτελεί δέσμευση και βασική μας προτεραιότητα. Μας τιμά που μας επιλέγει η μαμά και αυτό θέλουμε να το ανταποδίδουμε με το να εξελισσόμαστε διαρκώς, είτε ανανεώνοντας τις συνθέσεις μας, είτε εμπλουτίζοντας τη σειρά μας με νέα καινοτόμα προϊόντα. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα με υψηλές προδιαγραφές, επιλεγμένες πρώτες ύλες και απαλά φυτικά συστατικά, ενώ είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση από την 1η κιόλας μέρα της ζωής του μωρού. Περνούν από πολλούς ελέγχους και είναι όλα υποαλλεργικά, ενώ καθαρίζουν απαλά, προστατεύοντας και θρέφοντας την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στο χαρακτηριστικό απαλό άρωμα της σειράς, που μαγεύει όλες τις μαμάδες, και στο αγαπημένο μας ελεφαντάκι, την ΜΠΟΥ!

boom pharmasept
Φυσική αδιάβροχη κρέμα Baby Extra Calm Cream για την αλλαγή της πάνας &
​​​​αφρόλουτρο Baby Extra Sensitive Bath από την 1η μέρα

Από τα πολύ επιτυχημένα βρεφικά και παιδικά προϊόντα Pharmasept, μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο best seller;
Η σειρά Baby Care αποτελείται από πολλά προϊόντα, καθώς είμαστε εξειδικευμένοι στη βρεφική φροντίδα. Το πιο πετυχημένο, και πρώτο στην επιλογή των μαμάδων, είναι το αφρόλουτρο Baby Mild Bath για σώμα και μαλλιά, χωρίς σαπούνι και αλκάλια, το οποίο κυκλοφορεί και σε συσκευασία ενός λίτρου. Η σειρά προσφέρει μια πλούσια γκάμα φυσικών προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες φροντίδας και περιποίησης του μωρού, όπως η φυσική αδιάβροχη κρέμα Baby Extra Calm Cream για την αλλαγή της πάνας και το Baby Extra Sensitive Bath, ένα πολύ απαλό αφρόλουτρο κατάλληλο για χρήση από την πρώτη ημέρα. Έχουν δημιουργηθεί όλα με πολλή φροντίδα, αγάπη και προσήλωση σε αυτό που πρεσβεύουμε.

Με ποια κριτήρια θα συμβούλευες μια φίλη, νέα μαμά, να επιλέγει προϊόντα για το μωρό ή το παιδί της;
Σίγουρα θα πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένα για μωρά ή παιδιά, δερματολογικά ελεγμένα, να έχουν παραχθεί από φυσικά συστατικά, να είναι απαλλαγμένα από parabens, σιλικόνες, σαπούνι και να είναι υποαλλεργικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα.

boom pharmasept
Αφρόλουτρο Baby Mild Bath για σώμα και μαλλιά

Η πρώτη του φροντίδα μετά τη μαμά!

Από τη Γεωργία Καρκάνη

Photos: Δανάη Ίσαρη
Location: Littles Preschool Education

 

Pharmasept

Website: www.pharmasept.gr

Facebook: Pharmasept

Instagram: @pharmasept

Διαβάστε ολόκληρο το νέο τεύχος του BOOM εδώ 

boom cover σάββας πούμπουρας