Στο Christmas Village του Allou! Fun Park μας περιμένουν τα πιο παραμυθένια εργαστήρια!

Boom Team
Sun, 26/12/2021 - 16:13

Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, έβαλε και φέτος τα γιορτινά του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για ατελείωτο παιχνίδι σ’ ένα παραμυθένιο περιβάλλον γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Στο Christmas Village του Allou! Fun Park υπέροχα εργαστήρια περιμένουν τα παιδιά κάθε ηλικίας με ελεύθερη συμμετοχή. Στο “Εργαστήρι των Ξωτικών” κατασκευάζουμε μοναδικές χειροτεχνίες, στο “Σπίτι του Άι Βασίλη” γράφουμε το γράμμα μας και φωτογραφιζόμαστε με τον Άι Βασίλη αυτοπροσώπως (!), ενώ το “Δέντρο των Ευχών” περιμένει τις ευχές μας για να λάμψει και φέτος! Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το ολοκαίνουργιο τεράστιο παγοδρόμιο και να κάνετε τις αγορές σας στην υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του πάρκου που θα βρείτε από χριστουγεννιάτικα στολίδια και παιχνίδια μέχρι λιχουδιές!

Για όλη τη διάρκεια των εορτών (10 Δεκεμβρίου - 9 Ιανουαρίου) δίπλα από το πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μοναδικά shows με ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κόλπα, τεράστιες και αμέτρητες σαπουνόφουσκες, ξυλοπόδαρους θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μπάντας!

Η Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση στο λαμπερό Allou! Fun Park φτάνει στα ύψη σε συνδυασμό με πολλές δόσεις αδρεναλίνης στα αμέτρητα παιχνίδια του Χριστούγεννα σημαίνει Allou Fun Park! πάρκου. Παιχνίδια τεχνολογίας, δεξιοτήτων και αδρεναλίνης θα εκτοξεύσουν την Χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας! Οι μικρότεροι φίλοι μας στο παραμυθένιο Kidom θα απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo και σε πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς.

Όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον! Γιατί το Allou & το Kidom αξιολογήθηκαν και έλαβαν βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία τους και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν απέναντι στον Covid-19.

Πουθενά δεν είναι Allou!

Allou! Fun Park. Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Site: www.allou.gr

Facebook: AllouFunPark