Πώς θα απασχολήσουμε τα παιδιά στις διακοπές; Η απάντηση βρίσκεται στο... συρτάρι με τα υλικά χειροτεχνίας!
#Art painting σε βότσαλα
Ζωγραφίζουμε τα βότσαλα που έχουμε μαζέψει από την παραλία με πινέλο και νερομπογιές και τα προσφέρουμε στη γιαγιά και τον παππού!
Θα χρειαστείτε:
• Βότσαλα ή πέτρες
• Πινέλο
• Νερομπογιές
#It’s party time… με χειροποίητη γιρλάντα!
Σχεδιάστε τρίγωνα πάνω στα χρωματιστά χαρτόνια και κόψτε το περίγραμμα. Στη βάση του τριγώνου κολλήστε το σκοινί ή το κορδόνι,
γυρνώντας το ελαφρά στην πίσω πλευρά. Στο τέλος, μπορείτε να διακοσμήσετε κάθε τρίγωνο με αυτοκόλλητα. Έτοιμη η γιρλάντα γενεθλίων σας!
Θα χρειαστείτε:
• Σκοινί ή κορδόνι
• Χρωματιστά χαρτόνια
• Μολύβι
• Αυτοκόλλητα
• Ψαλίδι
• Κόλλα
#Παιχνιδιάρικο χρυσόψαρο
Σχεδιάζουμε το σώμα του ψαριού στο γαλάζιο χαρτόνι και το κόβουμε περιμετρικά. Έπειτα φτιάχνουμε την ουρά και τα φτερά του με το
γκοφρέ χαρτόνι, και στη συνέχεια κόβουμε μικρές ροδέλες στο πορτοκαλί χαρτόνι για να σχηματίσουμε τα λέπια του. Τα κολλάμε όλα στο σώμα του, ζωγραφίζουμε το ματάκι του και το ψαράκι μας είναι έτοιμο!
Θα χρειαστείτε:
• Χαρτόνι γκοφρέ
• Χαρτόνια σε γαλάζιο και πορτοκαλί χρώμα
• Μαρκαδόρους
• Μολύβι
• Ψαλίδι
• Κόλλα
Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο, καλοκαιρινό τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας το εξώφυλλο!
