Surprise! Η Hilary Swank είναι έγκυος σε δίδυμα και ζει «το απόλυτο θαύμα»

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 05/10/2022 - 23:55

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Hilary Swank, η οποία πρόκειται σύντομα να γίνει μαμά για πρώτη φορά! Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Good Morning America", ότι η ίδια και ο σύζυγός της Philip Schneider περιμένουν δίδυμα.

 

Φωτογραφία από @hilaryswank (Instagram)

«Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, να γίνω μαμά. Και όχι ενός μωρού, αλλά δύο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο ωραίο να μπορείς να μιλάς για αυτό και να το μοιράζεσαι», ήταν τα πρώτα λόγια της 48χρονης ηθοποιού που διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί» | Η Ζωή Παπαδοπούλου είπε αυτό που θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα που προσπαθεί να γίνει μαμά

Η Hilary Swank συνέχισε αποκαλύπτοντας πόσο ενθουσιασμένη είναι για την επόμενη φάση. «Είναι μεγάλη ευλογία. Είναι το απόλυτο θαύμα. Είναι απίστευτο».

Φωτογραφία από @hilaryswank (Instagram)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2018, σχεδόν δύο χρόνια αφότου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2016. «Είμαι τόσο ευγνωμων που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και είδα συγκεντρωμένους όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη στη Vogue για την ημέρα του γάμου τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Surprise! Η Blake Lively και άλλες 9 celebrities που μας αιφνιδίασαν με τις εγκυμοσύνες τους