"Welcome baby" με τη βρεφική σειρά περιποίησης της FREZYDERM

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Wed, 13/05/2020 - 22:25

Γνωρίζατε ότι η επιδερμίδα ενός μωρού είναι 5 φορές λεπτότερη και πιο ευαίσθητη από αυτή ενός ενήλικα; Γι’ αυτό και απαιτούνται τα πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα για την καθημερινή του φροντίδα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Baby Line της FREZYDERM, έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των μαμάδων εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

boom frezyderm baby line

FREZYDERΜ Baby Laundry | Για φορμάκια απαλά και καθαρά σαν το άγγιγμα της μαμάς
Με ουδέτερο pH και υποαλλεργική και αντιερεθιστική σύνθεση, το απορρυπαντικό Baby Laundry έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος και είναι το πλέον κατάλληλο για τα βρεφικά ρουχαλάκια. Διαλύεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα στα ρούχα, που πιθανώς να ερεθίσουν το δερματάκι του και –το πιο σημαντικό– δεν φέρει επισήμανση κινδύνου.

BOOM plus: Ενδείκνυται και για μωρά με ατοπική προδιάθεση.

boom frezyderm baby line

FREZYDERM Baby Cream | Η αλλαγή της πάνας γίνεται παιχνιδάκι!
Ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι, με χαμομηλέλαιο και πανθενόλη, η λεπτόρρευστη κρέμα Baby Cream απλώνεται και αφαιρείται εξίσου εύκολα και είναι κατάλληλη για νεογέννητα. Επιπλέον, δημιουργεί ένα «φιλμ» προστασίας, απομονώνοντας το δέρμα από την υγρασία και τις ερεθιστικές εκκρίσεις, του επιτρέπει όμως να αναπνέει φυσιολογικά.

FREZYDERM Baby Shampoo | Απαλό σαν χάδι…
Το Baby Shampoo της Frezyderm με εκχύλισμα χαμομηλιού και πρωτεΐνες σίτου ενυδατώνει και δυναμώνει τα λεπτά μαλλάκια, ενώ το συμβατό με το βρεφικό δάκρυ pH του δεν ερεθίζει τα ματάκια.

FREZYDERΜ Baby Hydra Milk | #softnessoverload
Με εκχύλισμα χαμομηλιού και όντας εξαιρετικά απαλό, το βρεφικό γαλάκτωμα είναι ο απόλυτoς σύμμαχος της νέας μαμάς κατά της ξηροδερμίας. Περιποιείται το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση, προστατεύει από ερεθισμούς, ενώ προσφέρει δερματική ευεξία και άνεση.

FREZYDERM Baby Bath | B-L-OOM χωρίς ερεθισμούς!
Το απαλό αφρόλουτρο Baby Bath, σέβεται το pH της βρεφικής επιδερμίδας και τη χλωρίδα του δέρματος, προσφέροντας τον πιο απαλό καθαρισμό. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και έχει μαλακτικές ιδιότητες. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο και δεν ερεθίζει τα ματάκια.

 

BOOM Info

Όλα τα προϊόντα FREZYDERM που φέρουν την ένδειξη «Baby» έχουν περάσει από πολύωρους, επαναλαμβανόμενους και λεπτομερείς οφθαλμολογικούς και δερματολογικούς ελέγχους –πάντα με τα αυστηρά φαρμακευτικά κριτήρια της FREZYDERM– γι’ αυτό και είναι απόλυτα ασφαλή.
Τα βρεφικά προϊόντα της FREZYDERM δεν περιέχουν χρώμα, οινόπνευμα, συντηρητικά, αλλά
μόνο πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας.

 

 

Βρεφική βούρτσα μαλλιών, πιπίπλες, κλιπ πιπίλας, κουδουνίστρα | Tiny Toes

Photos: Δανάη Ίσαρη

 

Frezyderm

Website: www.frezyderm.gr

Facebook: FrezydermBaby

Instagram: @frezyderm

 

Διαβάστε ολόκληρο το νέο τεύχος του BOOM εδώ 

boom cover σάββας πούμπουρας