Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Iχθύ!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Wed, 21/02/2024 - 17:05

Αχ, αυτά τα ψαράκια! Γεννιούνται για να μας αλλάξουν τη ζωή και για να μας θυμίζουν πόσο ιδιαίτερα πλάσματα είναι. Αν έχεις γιο Iχθύ, προετοιμάσου για μια ήσυχη (και συγχρόνως απρόβλεπτη) παιδική ηλικία αλλά και για μια εφηβεία με πολλές εκπλήξεις. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο μικρός ιχθύς, ένας απρόβλεπτος "σούπερ ήρωας" που ζει τη ζωή του με πάθος και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Φωτογραφία Αlexandr Podvalny (Pexels)

Από πολύ μικρή ηλικία θα νιώσετε την ευαισθησία και την τρυφερότητά του ενώ πάντα θα θέλει να βλέπει εσάς τους γονείς του, καλά και χαρούμενους. Στα ξαφνικά θα σας γεμίζει με φιλιά και απρόσμενες αγκαλιές και θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι συνεχώς θα θέλει με κάποιον τρόπο να σας φροντίζει.

Όσο κοινωνικός και αν φαίνεται, όσους φίλους και διαφορετικές παρέες και αν έχει, το αγόρι ιχθύς αγαπά αρκετά και τη μοναχικότητά του. Αναζητά τις στιγμές αλλά και την ώρα που θα μείνει μόνος για να σκεφτεί ή να εκφράσει με όποιον τρόπο επιθυμεί τη δημιουργικότητα του. Τι; Δεν μιλήσαμε για την δημιουργικότητα του; Προετοιμαστείτε για πολλά μπλοκ ζωγραφικής, για αμέτρητους μαρκαδόρους, πλαστελίνες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, να είναι διάσπαρτα μέσα στο δωμάτιό του.

Φωτογραφία Sharon McCutcheon (Pexels)

Καθώς θα μεγαλώνει και εσείς θα καταλαβαίνετε καλύτερα τον χαρακτήρα του, θα βγάλετε το συμπέρασμα ότι η περιπέτεια με τον Iχθύ κάνουν στενή παρέα. Θα δοκιμάσει κάθε άθλημα που υπάρχει, θα ανέβει σε όλα τα extreme παιχνίδια στο Λούνα Παρκ ενώ εσείς θα τον κοιτάτε με απορία όταν θα κατεβαίνει από αυτά με το χαρακτηριστικό cool ύφος που διαθέτει και χωρίς ίχνος φόβου στα μάτια του. Κουράγιο γονείς, είναι extreme αγόρι τι να κάνουμε!

Είναι ξεχασιάρης και δεν θα είναι λίγες οι φορές που όλο κάτι θα αφήνει στο σχολείο ή στα σπίτια των φίλων του. Η σχέση του με τον χρόνο δεν είναι και η καλύτερη, γι’ αυτό κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να του υπενθυμίζετε τι έχει να κάνει και πότε, μην τον κρίνετε όμως γι’ αυτό το μειονέκτημα, δεν θα το κάνει επίτηδες!

Φωτογραφία Μaël Balland (Pexels)

Ένα χαρακτηριστικό που θα λατρέψετε στο ψαράκι σας– και θα καταλάβετε ότι το κατέχει από μωρό – είναι η προσαρμοστικότητά του. Όπου και να πάει, ότι και να κάνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσαρμοστεί αμέσως με τους ανθρώπους και το περιβάλλον και να "κολυμπήσει" σε διαφορετικά νερά. Με ματιά "διαβάζει" καταστάσεις και συμπεριφορές και ξέρει πολύ καλά με ποιον τρόπο να ελιχθεί.

Είναι ρομαντική ψυχή και να είστε σίγουροι ότι από το νηπιαγωγείο κιόλας θα "κατακτήσει" αρκετές καρδιές. Βλέπετε, συνδυάζει το μυστήριο με την έκφραση των συναισθημάτων του, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά αγαπητό στα κορίτσια.

Φωτογραφία Jonas Mohamadi (Pexels)

Το αγόρι Ιχθύς για να μεταμορφωθεί σε έναν υγιή ενήλικα στο μέλλον, θέλει να το αφήνετε ελεύθερο να εκφράζεται, να μην το πιέζετε με δικές σας αποφάσεις και να έχει τη δυνατότητα να ζει κάποιες στιγμές περιπέτειας μέσα στην καθημερινότητά του. Με λίγα λόγια, μπορείτε να είστε "βράχος" δίπλα του αλλά με καμουφλάζ. Γονείς, προετοιμαστείτε να μεγαλώσετε ένα πολύπλευρο χαρακτήρα με ups και downs και όλα αυτά με "επικάλυψη" αγάπης και μοναδικά συναισθήματα.