Baptism inspiration | Βάπτιση με θέμα τη ζούγκλα στο Golf Privé

Boom Team
Sat, 13/04/2024 - 13:49

Η άνοιξη είναι εδώ και σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, και την επίσημη έναρξη της baptism season! Αν λοιπόν πρόκειται να βαφτίσετε το μωρό σας και αναζητάτε έναν άνετο, μεγάλο χώρο, με elegant αισθητική και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τότε στο mood board της βάπτισης που πραγματοποιήθηκε στο Golf Privé θα βρείτε την απάντηση αλλά και την έμπνευση που χρειάζεστε!  

In The Jungle, The Mighty Jungle! Η λουσμένη στο φως είσοδος είχε διακοσμηθεί με τρόπο ώστε να εισάγει τους καλεσμένους αμέσως στο θέμα, που ήταν η ζούγκλα στην πιο chic εκδοχή της. 

Το Manor House, η κεντρική και πολυμορφική αίθουσα του Golf Privé που μπορεί να φιλοξενήσει έως 650 καθήμενους, είχε μετατραπεί στο πιο minimal τροπικό δάσος! Αλοκάσια, φτέρη, φοίνικας και άλλα τροπικά φυτά κυριαρχούσαν στις γιρλάντες που στόλιζαν την οροφή αλλά και στις επιβλητικές ανθοσυνθέσεις που είχαν τοποθετηθεί στα μοναστηριακά τραπέζια και τις ροτόντες. Καρέκλες Louis XVI και Tiffany συμπλήρωναν το σκηνικό, δημιουργώντας την πιο άνετη, φιλόξενη και καλαίσθητη τραπεζαρία. 

Αντίστοιχη ήταν η αισθητική που επικράτησε και στο art de la table. Με κυρίαρχες τις αποχρώσεις του σκούρου πράσινου και της ώχρας, διακριτικά κασπό και ψηλά κηροπήγια, σερβίτσια με φιγούρες ζώων της ζούγκλας και πετσέτες με floral pattern απογείωσαν τη διακόσμηση.

Σε περίοπτη θέση είχε τοποθετηθεί το elegant και πολυεπίπεδο candy bar, με κουφέτα, μπισκότα, μακαρόν και μία εντυπωσιακή τούρτα στις αποχρώσεις της μέντας και του κίτρινου. 

Αν θέλετε να σχεδιάσετε τη βάπτιση του παιδιού σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε, δεν έχετε παρά να προγραμματίσετε μία βόλτα στο Golf Privé, να περιηγηθείτε στους πολυμορφικούς χώρους, τον κήπο και τη βεράντα, και να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες και τις premium παροχές του. 

 

Event planner: Only For You Events | Anjie Georgakopoulou

Photos: Sotiris Tsakanikas