Born into style! 10 παιδιά Ελλήνων και ξένων celebrities που ξέρουν πώς να κάνουν fashion statement

Μαρία Ροδίτη
Fri, 26/05/2023 - 15:26

Η μόδα απασχολεί σχεδόν όλες τις γυναίκες. Φαίνεται ότι απασχολεί και τα παιδιά τους, όμως. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν φωτογραφίες που δημοσιεύουν με τα παιδιά τους στα social media οι celebrities- Έλληνες και ξένοι-, αλλά και τα παπαράτσι στιγμιότυπα που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Νήπια, έφηβοι, αλλά μεγαλύτερα παιδιά των stars ακολουθούν πιστά τα βήματά τους με αποτέλεσμα να αποτελούν τη νέα γενιά των style icons. Η μόδα δεν είναι απλή υπόθεση για αυτά, αλλά… ένας τρόπος έκφρασης!

#1. Πριγκίπισσα Charlotte

Instagram: @princeandprincessofwales

Η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έγινε viral με την εμφάνισή της στη στέψη του παππού της, βασιλιά Καρόλου, λόγω του εντυπωσιακού πριγκιπικού look της. Αδιαμφισβήτητα, η μικρή έχει κληρονομήσει το απαράμιλλο στιλ της μαμάς της. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, η νεαρή royal είναι καλοντυμένη και με dress code απόλυτα ταιριαστό με την εκάστοτε περίσταση.

#2. Harper Seven Beckham

Εδώ και χρόνια η Victoria Beckham έχει εδραιωθεί στον χώρο της μόδας δημιουργώντας το δικό της fashion brand και συμμετέχοντας στα Fashion Weeks κάθε σεζόν. Και φαίνεται πως αυτό το «μικρόβιο» έχει περάσει και στη μοναχοκόρη της, Harper Seven. Η 12χρονη εξελίσσεται σε μια teen fashion influencer και είναι βέβαιο πως τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει πολύ.

#3. Suri Cruise

Μπορεί η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes να μην αγαπά τη δημοσιότητα, όμως ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε βόλτες της στη Νέα Υόρκη. Στα street style looks της, η 17χρονη Suri Cruise επιλέγει πολύ συχνά χαμηλοκάβαλα jeans, λευκά, all-time classic tank tops και αθλητικά jackets, έχοντας ένα στιλ που αρμόζει 100% σε μία έφηβη.

#4. Flynn Bloom

Ο γιος της Miranda Kerr και του Orlando Bloom, Flynn Bloom, είναι ο ορισμός του «coolness». Ο 12χρονος έχει υιοθετήσει ένα sporty style και λατρεύει στις βόλτες του να φορά φόρμες, sneakers και jockey hats.

#5. Blue Ivy Carter

Instagram: @beyonce

Περιμέναμε κάτι λιγότερο από την κόρη της Beyonce και του Jay-Z; Η 11χρονη τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα με τα red carpet look της και όχι άδικα!

#6. Αχιλλέας Πετρετζίκης

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ είναι ένας μικρός κύριος! Ο Αχιλλέας έχει καταφέρει με την τσαχπινιά και το στιλ του να κατακτήσει όλους τους διαδικτυακούς φίλους του διάσημου μπαμπά του. Εδώ, στη βάπτιση της αδελφής του, ο μικρούλης φόρεσε ένα matchy-matchy look με τον μπαμπά του, αποτελούμενο από γκρι παντελόνι και γιλέκο, λευκό πουκάμισο και sneakers.

#7. Έλενα και Χριστίνα Ταρασιάδη

Instagram: @despinakampouri

Οι κόρες της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη είναι δύο mini me της μαμάς τους. Και δεν εννοούμε την εξωτερική εμφάνιση, αλλά στο στιλ! Τόσο η μεγάλη κόρη της δημοσιογράφου, η Έλενα, όσο και η μικρή, η Χριστίνα, λατρεύουν να εφαρμόζουν το ρητό… like mother, like daughter και συχνά επιλέγουν looks παρόμοια με της μητέρας τους. Τα δυο κορίτσια λατρεύουν τα shorts και τα T-shirts, με την Έλενα να έχει μια αδυναμία στο sporty style και τη Χριστίνα στα outfits με girly αναφορές.

#8 Μαρίνα Παντζοπούλου

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου είναι μια… μικρή κυρία. Η κατάξανθη Μαρίνα είναι pink lover και σε πολλές εμφανίσεις της επιλέγει το ροζ ως basic color. Της ταιριάζει, βέβαια, με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια που έχει κληρονομήσει από τη μαμά της. Οι αλήθειες να λέγονται!

#9.  Bianca Κρασσά

Η Bianca Κρασσά έχει κληρονομήσει το στιλ της μαμάς της, Βίκυς Καγιά, και προσπαθεί να προσαρμόζει πάνω της το κάθε fashion trend. Στα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στις 25 Μαΐου, επέλεξε το απόλυτο spring print που δεν είναι άλλο από το floral!

#10.  Ανατολή-Νεφέλη Κουϊνέλη

Instagram: @iviadamou_

Τα τελευταία χρόνια η Ήβη Αδάμου έχει πάει σε άλλο level το στιλ της, με την 4χρονη κόρη της να ακολουθεί πιστά τα βήματά της. Η Ανατολή-Νεφέλη Κουϊνέλη είναι μια μικρή fashionista, που λατρεύει τα cool outfits με jeans, αλλά δεν λέει «όχι» και σε πιο girly φορέματα, ιδανικά για πιο επίσημες περιστάσεις.