Βουτήξαμε στον κόσμο της Beauty Vibes σε ένα φαντασμαγορικό πολυτελές ταξίδι!

Μυρτώ Κάζη
Mon, 01/11/2021 - 16:57

Η Beauty Vibes, αποκλειστικός αντιπρόσωπος luxury brands στην Ελλάδα, παρουσίασε σε μια ειδική εκδήλωση τις νέες αφίξεις των premium οίκων αρωμάτων Molton Brown, Juliette has a gun,Etro και Memo. Στον ατμοσφαιρικό χώρο εκδηλώσεων Fondazione, που ταίριαξε απόλυτα με τη μοναδική αισθητική των brands, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συστηθούν με τις νέες συλλογές αρωμάτων που πρόκειται όλοι σύντομα να αγαπήοουν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η νέα εορταστική συλλεκτική συλλογή Jubilant Pine & Patchouli του οίκου Molton Brown, ένα άρωμα που μετέφερε τους καλεσμένους στο κλίμα που επικρατεί στους πολυσύχναστους, εορταστικούς χειμερινούς δρόμους του Λονδίνου και τους προσκάλεσε στο πρώτο κομμωτήριο του οίκου το 1971, στην οδό South Molton Street.

Ο οίκος Julliette has a gun τράβηξε τα βλέμματα με το νέο άρωμα Lily Fantasy. Ο δημιουργός του, RomanoRicci, οραματίστηκε τη Juliette ανέμελη, όπως μια φυσαλίδα μέσα σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, επιπόλαιη και ανυπάκουη. Το Lili Fantasy αποτελεί ένα γευστικότατο κοκτέιλ από λευκά άνθη και ambery νότες, το οποίο αλλάζει χαρακτήρα εξαιτίας της gourmand διάθεσης που το χαρακτηρίζει.

Συνεχίζοντας το αρωματικό οδοιπορικό στο Παρίσι, ο οίκος MEMO θύμισε στους καλεσμένους ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι. Το όνομα του προκύπτει από τη λέξη Memories, αφού για τους δημιουργούς του, το άρωμα συμβολίζει όλους εκείνους τους μαγευτικούς προορισμούς που κάποιος θα επισκεφθεί για να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις, επαναπροσδιορίζοντας το χάρτη των αισθήσεων του.

Κλείνοντας, το ενδιαφέρον κέντρισε η συλλογή αρωμάτων και αρωματικών χώρου του ιταλικού οίκου ETRO, η οποία φανερώνει μια έντονα καλλιτεχνική και δημιουργική διάθεση, με συνθέσεις που αποκρυπτογραφούν αναμνήσεις και συναισθήματα. Όλες οι δημιουργίες κατασκευάζονται στην Ιταλία σε συνεργασία με τους καλύτερους αρωματοποιούς.