Η Εριέττα Κούρκουλου μοιράζεται μια υπέροχη στιγμή με το γιο της και γίνεται viral

Boom Team
Tue, 12/04/2022 - 14:59

Από την Ισμήνη Γεωργιλάκη

Στις 21 Μαρτίου η Εριέττα Κούρκουλου έζησε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής της, που δεν ήταν άλλη από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Μετά από αρκετές προσπάθειες αλλά και απογοητεύσεις, κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της το πιο πολύτιμο δώρο. Τον γιο της Νίκο, που θα πάρει το όνομα του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη. 

Photo: @ eriettakourkouloulatsi/ instagram

Η νέα μαμά που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και πια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, πραγματοποίησε την Τρίτη 12/04 ένα Q&A και προσκάλεσε τους αγαπημένους της followers να συμμετάσχουν με τις δικές τους ερωτήσεις. Στο συγκεκριμένο post μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία της με το νεογέννητο μωρό της αγκαλιά, την ώρα που το θηλάζει δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την προτίμησή της στον βρεφικό θηλασμό και το μαγικό αυτό ταξίδι που ξεκινάει μαζί με τη μητρότητα. Η φωτογραφία έγινε viral και δικαιολογημένα, αφού αποτελεί την πρώτη δημόσια φωτογραφία του γιου, του αγαπημένου ζευγαριού.

Photo: @ eriettakourkouloulatsi/ instagram

Στην ερώτηση πώς είναι η νέα ζωή με τον μικρούλη, η Εριέττα απάντησε, πως είναι πανέμορφη και πως τα συναισθήματα που βιώνουν μαζί με τον σύζυγό της, ξεπερνούν κάθε φαντασία. 

Να θυμίσουμε πως η ευτυχισμένη νέα μαμά, χρησιμοποιώντας συχνά τα social media για να εκφράσει όσα νιώθει, είχε προκαλέσει τις εντυπώσεις των διαδικτυακών ακολούθων της και με την ανάρτησή της σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο να μείνει έγκυος και τη θέλησή της να το μοιραστεί, αλλά και στην ανακοίνωση πως τελικά τα είχε καταφέρει.