Jewels of Nature: H νέα fashion συλλογή της CYBEX, που μας θυμίζει πως έτσι κι αλλιώς, nature never goes out of style!

Εύα Ανυφαντή
Sun, 10/01/2021 - 12:57

Μπορεί να έχει συνδέσει το όνομά της με την παιδική ασφάλεια, την καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής, όμως για τη CYBEX το στιλ και η αισθητική είναι εξίσου σημαντικά. Γι’ αυτό και η νέα fashion συλλογή της, Jewels of Nature, είναι, όπως και κάθε άλλη συλλογή της CYBEX, ένα fashion statement, που αντανακλά υψηλών προδιαγραφών design, αξεπέραστη ποιότητα και elegant γραμμές. Με φόντο ένα εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα ζακάρ σε μπλε χρώμα και με μοτίβο που παραπέμπει στο μπαρόκ, ξετυλίγεται μπροστά μας ένα ταξίδι σε μια μυστηριώδη ζούγκλα γεμάτη κρυμμένα μυστικά και πρωταγωνιστές τα μεγαλοπρεπή, λαμπερά σκαθάρια με τις λεπτεπίλεπτες κεραίες, τα κομψά πόδια και το αστραφτερό σώμα. Μια συλλογή - ωδή στα μυστικά και την ομορφιά της φύσης που φέρνει την ατμόσφαιρα του δάσους στην καρδιά της πόλης

boom cybex jewels of nature

Καρότσι PRIAM | Από τη γέννηση έως 22 κιλά (περίπου 4 ετών)
Κλείνει πανεύκολα με το ένα χέρι, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο, ενώ εξίσου εύκολα το κάθισμα PRIAM Lux Seat ρυθμίζεται σε τέσσερις θέσεις ανάκλισης μέχρι και εντελώς οριζόντια, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για νεογέννητα. Έτσι, το καρότσι μετατρέπεται εύκολα σε ένα άνετο, αναπαυτικό κρεβατάκι εκτός σπιτιού.

♦ Το κάθισμα είναι αναστρέψιμο με memory button για να το προσαρμόζουν οι γονείς με απλά βήματα στη θέση που θέλουν, με φορά είτε προς τους ίδιους, είτε προς το εξωτερικό περιβάλλον.

♦ Είναι κυριολεκτικά παντός καιρού! Η ανάρτηση τεσσάρων τροχών εξασφαλίζει ήρεμες και ομαλές βόλτες, ενώ η λειτουργία δύο τροχών προσφέρει άνετη κίνηση στην άμμο και στις σκάλες.

boom cybex jewels of nature

♦ Το ύψος του καθίσματος ευθυγραμμίζεται τέλεια με το ύψος των συμβατικών τραπεζιών (80 εκ.) κι έτσι το καρότσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητό καθισματάκι στο εστιατόριο ή το καφέ.

Το kid board μπαίνει και βγαίνει εύκολα στον σκελετό του καροτσιού, ώστε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και τα μεγαλύτερα παιδιά.

Για τις χειμερινές εξορμήσεις εκτός πόλης, αντικαθιστώντας τους τροχούς με το εξάρτημα σκι, το PRIAM μετατρέπεται σε ένα κομψό snowmobile!

boom cybex jewels of nature

Βρεφικό Κάθισμα Cloud Z i-Size UN R129/02 i-Size, 45 - 87 εκ. | Από τη γέννηση έως περίπου 2 ετών
Το μοναδικό κάθισμα στην κατηγορία του που είναι κατάλληλο για μωρά μέχρι 87 εκ. και ρυθμίζεται σε εντελώς οριζόντια θέση εκτός αυτοκινήτου. Το βραβευμένο ως «Βest in Class», με βαθμολογία 1.7 στα ADAC τεστ 09/2019, διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα
προστασίας από πλευρική σύγκρουση (σύστημα L.S.P.) και κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, που αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Το κάθισμα διαθέτει ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 11 θέσεων και τοποθετείται με φορά προς τα πίσω, ενώ ο μηχανισμός περιστροφής 180° διευκολύνει την επιβίβαση και την αποβίβαση, χάρη στην καινοτομία της βάσης Z.

boom cybex jewels of nature

 

Μάρσιπος YEMA | Από τη γέννηση έως περίπου 15 κιλά (2 ετών)
Οι γονείς που αγαπούν το στιλ θα λατρέψουν αυτόν τον μάρσιπο για τον κομψό σχεδιασμό του, ενώ ταυτόχρονα το μωρό θα επωφεληθεί από τη στενή επαφή με τη μαμά ή τον μπαμπά. Χάρη στο κάθισμα χωρίς ραφές και το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο, μεγαλώνει μαζί με το παιδί και είναι κατάλληλος για χρήση μέχρι την ηλικία των 2 ετών (περίπου 3,5-15 κιλά). Προσφέρει τρεις διαφορετικές θέσεις μεταφοράς του παιδιού: θέση μετωπικής μεταφοράς, θέση πλάγιας μεταφοράς και θέση οπίσθιας μεταφοράς.

boom cybex jewels of nature

CYBEX

Website: www.cybex-online.com/el-gr

Facebook: Cybex Gr

Instagram: @cybex_global

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο εορταστικό τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!

boom cybex jewels of nature