Κλειστά και την Πέμπτη τα σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 26/01/2022 - 12:27

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει την Αττική. Η περιφέρεια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ότι και αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.

Φωτογραφία από Marco Fileccia (Unsplash)

«Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 27 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κλειστά θα είναι επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση

Τα σχολεία στην Αττική παραμένουν κλειστά από τη Δευτέρα λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ενώ χθες και προχθές δεν πραγματοποιήθηκε ούτε τηλεκπαίδευση καθώς δεν υπήρχε το διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξή της. Τις επέμενες ώρες αναμένεται η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για την αυριανή ημέρα.

Πηγή: skai.gr