Ο Ed Sheeran έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 20/05/2022 - 13:29

Ο Ed Sheeran είναι και επίσημα μπαμπάς δύο χαριτωμένων μικρών κοριτσιών! Ο τραγουδιστής της επιτυχίας "Shape of You" ανακοίνωσε στα social media ότι η σύζυγός του, Cherry Seaborn, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Φωτογραφία από @teddysphotos (Instagram)

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι αποκτήσαμε άλλο ένα όμορφο κοριτσάκι. Είμαστε και οι δύο τόσο ερωτευμένοι μαζί της και τόσο ευτυχισμένοι που γίναμε τετραμελής οικογένεια», έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα πλεκτά βρεφικά καλτσάκια που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Ed Sheeran και η σύντροφός του είναι ήδη γονείς της μικρής Lyra Antarctica, την οποία καλωσόρισαν στη ζωή τον Αύγουστο του 2020. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο διάσημος καλλιτέχνης είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην Ellen DeGeneres ότι από τότε που γεννήθηκε το κοριτσάκι του, βρήκε επιτέλους έναν σκοπό στη ζωή εκτός της μουσικής: «Απλώς ανακάλυψα ότι πραγματικά δεν είχα σκοπό πέρα από τη μουσική γιατί όταν είχα ελεύθερο χρόνο, δεν έκανα κάτι άλλο που να μου αρέσει όσο η μουσική. Και το να είμαι μπαμπάς μου έδωσε πραγματικά σκοπό στη ζωή, και κάτι που είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντικό από τη δουλειά μου».

Πηγή: people.com