Οι The Cakers φτιάχνουν τα πιο chic & sweet treats για Candy bar!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Sat, 16/05/2020 - 16:48

Πολύχρωμοι πύργοι από macarons, παιχνιδιάρικα croquembouche, τούρτες που ξεπερνούν τα όρια της παιδικής φαντασίας! Η Λουίζα Διγενή και η Ελισάβετ Αρμάου δημιούργησαν την ομάδα ζαχαροπλαστών και ζαχαροτεχνών «The Cakers» που φτιάχνει τα πιο νόστιμα, one of a kind γλυκά για ανοιξιάτικα candy bars.

boom the cakers βάπτιση

Get inspired

Τα 3 centerpieces του baptism candy bar της μικρής Λάρας ήταν...

#flowerpower: Όπως είναι φυσικό, σε ένα ανοιξιάτικο candy bar τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους, γι’ αυτό εδώδιμες ανθοσυνθέσεις αλλά και ανθάκια από ζαχαρόπαστα στόλιζαν σχεδόν όλα τα γλυκά.

#pastelrules: Οι αποχρώσεις του baby pink και του απαλού mint έντυσαν λαχταριστά cake pops και macarons, ενώ το λευκό χρώμα ως επικάλυψη στην τούρτα και τα donuts έφερε την απόλυτη ισορροπία.

#guiltypleasures: Τα macarons, τα cake pops και τα cupcakes είναι το sine qua non κάθε candy bar και δε θα μπορούσαν να λείπουν. Ειδικά τα συγκεκριμένα cupcakes, που ήταν επικαλυμμένα με κρέμα μαρέγκας.

boom the cakers βάπτιση

The Sweet Desires in details

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί αλλά και κανείς δε θέλει να είναι αυτός που θα «χαλάσει» πρώτος τους κώνους! Κάποιος όμως πρέπει να κάνει την αρχή και να απαντήσει στο δίλημμα: macarons με γεύση λεμόνι ή marbled chocolate cake pops?

boom the cakers βάπτιση

Her Sweet Majesty

Η βασίλισσα του candy bar, η τούρτα, δέσποζε στο κέντρο του, επικαλυμμένη με λευκή ζαχαρόπαστα, golden chocolate drip και φρέσκα λουλούδια, ενώ έκρυβε έναν πρωτότυπο γευστικό συνδυασμό από πορτοκάλι, cream cheese και Grand Marnier.

boom the cakers βάπτιση

The most sweet rules...

Η Λουίζα Διγενή μάς έδωσε το πιο γλυκό σκονάκι, γι’ αυτό διαβάστε με προσοχή και κρατήστε σημειώσεις:

Το 2020 βασιζόμαστε στη λογική «the more, the merrier», δηλαδή στα πολλά και διαφορετικά γλυκά στο τραπέζι, σε μικρές ποσότητες ή και σε περισσότερα τραπέζια. Εστιάζουμε στην ποικιλία και πειραματιζόμαστε με νέες ιδέες.

Τα donuts, τα cinnamon rolls και τα beignets βρίσκονται στα trends του 2020, ενώ τα αγαπημένα macarons, τα cake pops και τα croquembouche επανασυστήνονται με νέα εμφάνιση σε κωνικά σχήματα.

Όσον αφορά την τούρτα, η επιλογή περισσότερων από μία γίνεται τάση και καλύπτει κάθε προτίμηση, ενώ, πέρα από τη ζαχαρόπαστα ως επικάλυψη, το γλάσο και οι κρέμες κάνουν ένα δυνατό comeback, όμως αυτήν τη φορά με όμορφα σχέδια, ζωγραφισμένα στο χέρι!

Η χρωματική παλέτα πατάει ελαφρώς στα παστέλ με caramel πινελιές. • Μην ξεχνάτε πως, είτε μιλάμε για βάπτιση είτε για πάρτι ονοματοδοσίας, το σημαντικό είναι να γιορτάζεται το γεγονός με τον πιο δημιουργικό και φυσικά γλυκό -γευστικά- τρόπο.

 

Credits Βάπτισης

Planning, design, styling: Rock Paper Scissors Events

Photographer: Ak3fotografia studio

Florals: Pavlos the Flower Workshop

Furniture rentals: Tore Event Furnishing

Flatware rentals: White Lilac

Cake and desserts: The Cakers

Venue: Island Athens Riviera

Signage: The Letter Co

 

The Cakers

Website: www.thecakers.gr

Instagram: @thecakersgr

Facebook: The Cakers

Διαβάστε ολόκληρο το 3ο τεύχος του BOOM εδώ! 

boom cover σάββας πούμπουρας