Προετοιμαζόμαστε για τη νέα σχολική χρονιά με την παιδική σειρά φροντίδας της FREZYDERM!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Tue, 08/09/2020 - 14:59

Eίστε έτοιμοι για τις νέες συναρπαστικές εμπειρίες που θα φέρει η φετινή χρονιά; Η FREZYDERM, με τις σειρές περιποίησης Sensitive Kids και Lice Free φροντίζει τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών και τα εξοπλίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια φροντίδας και προστασίας.

boom frezyderm παιδικά προϊόντα

My Sensitive Kid... 

Όλα τα προϊόντα της σειράς Sensitive Kids είναι ειδικά σχεδιασμένα να περιποιούνται τη φυσιολογική, αλλά και την ευαίσθητη, μη ανεκτική παιδική επιδερμίδα. Διαθέτουν υποαλλεργική δράση και είναι απαλλαγμένα από συνθετικά συστατικά. Η σύνθεσή τους είναι εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες από βαμβάκι, πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα και πρεβιοτικά, ενώ είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα. Χωρίς: Χρώμα, Αλλεργιογόνα αρώματα, Γλουτένη, SLES, PEG, Σιλικόνες,Σαπωνόμαζα, Θειούχα, Αλκοόλες.

Sensitive Kids Hair Styling Gel for Boys | BOYS ONLY!

Δημιουργήστε με τον γιο σας cool χτενίσματα, χρησιμοποιώντας το απαλό styling gel, που παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα. Οι πρωτεΐνες σίτου ενυδατώνουν και φροντίζουν την τρίχα, προστατεύοντας από τις φθορές, ενώ παράλληλα προστατεύεται ο μικροβιολογικός φραγμός.

Sensitive Kids Magics Spray for Girls | Δεν πρέπει να λείπει από κανένα κοριτσίστικο boudoir

Το αρωματικό αυτό σπρέι, χωρίς να βαραίνει τα μαλλάκια, κάνει το ξεμπέρδεμα παιχνίδι! Η σύνθεσή του από πρωτεΐνες σίτου ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της τρίχας, ενώ προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα και τον μικροβιολογικό φραγμό της.

Sensitive Kids Shampoo for Boys and Girls | Όταν το λούσιμο γίνεται διασκέδαση

Τα εξειδικευμένα παιδικά σαμπουάν της FREZYDERM, περιποιούνται απαλά την κανονική, ευαίσθητη και ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα, προσφέροντας έναν βαθύ καθαρισμό. Επιπλέον, τα φυτικά εκχυλίσματα και οι πρωτεΐνες από βαμβάκι καταπραΰνουν υπάρχοντες ερεθισμούς, ενυδατώνουν την περιοχή και χαρίζουν στα μαλλάκια ελαστικότητα, όγκο και λάμψη. Εκτός από τον βαθύ καθαρισμό, που προσφέρουν, τα εξειδικευμένα παιδικά σαμπουάν της FREZYDERM προστατεύουν τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, χάρη στη σύνθεσή τους με ουδέτερο pH. Προστατεύουν επίσης τον μικροβιολογικό φραγμό και δεν ερεθίζουν τα ματάκια.
Plus: Το Sensitive Kids Shampoo Girls έχει extra μαλακτικές ιδιότητες για να διευκολύνει το χτένισμα.

boom frezyderm παιδικά προϊόντα

Πείτε αντίο στις ψείρες!

Προετοιμαστείτε από νωρίς με την ολοκληρωμένη αντιφθειρική σειρά της FREZYDERM που θα προφυλάξει τα μικρά σας από ψείρες και κόνιδες!

Lice Rep Extreme Spray | Το κεφάλαιο «ψείρες» τελειώνει πριν καν αρχίσει

Μειώστε τις πιθανότητες εμφάνισης ψειρών, χρησιμοποιώντας καθημερινά την προληπτική αντιφθειρική λοσιόν σε μορφή σπρέι. Χαρίζει απίστευτη απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά, χωρίς να τα λαδώνει, ενώ κρατά μακριά τον ανεπιθύμητο επισκέπτη. Είναι άοσμη και έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

Lice Free Set | Επίθεση κατά μέτωπο!

Αν το παιδί σας κολλήσει ψείρες, η FREZYDERM σας προτείνει την ολοκληρωμένη αγωγή εξάλειψης της φθείρας για να απαλλαγείτε μια και καλή. Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από αιθέρια έλαια, εκχύλισμα καλέντουλας, acetum και άλλα ενεργά δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης, η αγωγή λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας - κόνιδα, νύμφη και ενήλικη. Το σετ αποτελείται από σαμπουάν, λοσιόν και ειδική χτένα, και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Tip: Χρησιμοποιείτε το Lice Rep Exreme Spray με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση.

 

Super Anti – lice Tips by FREZYDERM

Ελέγχετε συχνά το κεφαλάκι του παιδιού σας.
♦ Πλένετε με καυτό νερό τα ρούχα και τα σεντόνια του, καθώς και τις χτένες.
♦ Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης των παιδικών προϊόντων για ψείρες που επιλέγετε.
♦ Διατηρείτε τα μαλλιά του παιδιού ευκολοχτένιστα.
♦ Χρησιμοποιείτε προληπτικά αντιφθειρικά προϊόντα. Κατά τη διάρκεια της αγωγής Lice Free Set και μετά την ολοκλήρωσή της, χρησιμοποιήστε το Lice Rep Extreme Spray για πρόληψηεπαναμόλυνσης.

 

 

Back to school is cool!

Photos: Δανάη Ίσαρη

 

Frezyderm

Website: www.frezyderm.gr

Facebook: Frezyderm

Instagram: @frezyderm

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!

boom cover οικογένεια βαρδής