Santa Claus is coming to town... αφού κάνει πρώτα μια στάση στα Lapin House!

Boom Team
Sun, 19/12/2021 - 22:55

Με πηγή έμπνευσης τις χιονισμένες βουνοκορφές, η ομάδα της Lapin μετέτρεψε φέτος τα αγαπημένα μας καταστήματα και το lapinkids.com στο πιο «cozy» σαλέ για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές! Μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Lapin House ή ένα απλό «click» στο lapinkids.com αρκούν για να σας ταξιδέψουν στο εργοστάσιο του Άγιου Βασίλη! Πολλά Polo Ralph Lauren πουλοβεράκια με την Polo Bear (που φέτος γιορτάζει τα 20α γενέθλιά της), χρωματιστά καλτσάκια, Moncler σκουφάκια και τα αγαπημένα UGG μποτάκια περιμένουν να συντροφεύσουν τους μικρούς μας φίλους στις χειμερινές τους περιπέτειες...

... Αλλά και τα ωραιότερα Lapin House φορεματάκια, DKNY παλτό και Hugo Boss παιδικά κουστούμια που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Τα φετινά Χριστούγεννα η Lapin House σε ταξιδεύει στον Βόρειο Πόλο για καλό σκοπό!

Με κάθε αγορά από ένα κατάστημα Lapin ή από το lapinkids.com παίρνετε ένα Magic Ticket to North Pole Full of Love, σκανάρετε το QR code, μπαίνετε στο https://magicticket.lapinhouseclub.com και γράφετε μαζί με τα παιδάκια σας μια όμορφη, γιορτινή ευχή. Για κάθε Χριστουγεννιάτικη ευχή η Lapin House αποδίδει 1,00€ στην Ένωση «Μαζί για το παιδί». Μια μικρή πράξη αγάπης από παιδί σε παιδί!

Tips you will adore:

Χριστουγεννιάτικα στολίδια Mamas & Papas όπως η συλλεκτική Χριστουγεννιάτικη μπάλα για τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας, αρωματικά χώρου και κεριά, κάλτσες για το τζάκι και υπέροχες κούπες για ζεστή σοκολάτα με μπαχαρικά, θα ολοκληρώσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού!

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή, βρείτε εδώ το αγαπημένο καρό lm cτου μπαμπά και το καφέ, δερμάτινο Ralph Lauren πορτοφόλι για ψιλά που είχε δει στη βιτρίνα η μαμά... 

Η Χριστουγεννιάτικη εμπειρία αγορών στην Lapin House ολοκληρώνεται με μία γιορτινή κάρτα, ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο γλειφιτζούρι και φυσικά με ένα Magic Ticket to North Pole Full of Love, μια μικρή πράξη αγάπης από παιδί σε παιδί.

Επισκεφτείτε κι εσείς το lapinkids.com ή το κοντινότερο Lapin House κατάστημα και μπείτε στην μαγεία των γιορτών!

BOOM note: Μην ξεχάσετε να αναζητήσετε τα πολυπόθητα δώρα του Άγιου Βασίλη από το Imaginarium. Αλογάκια, αυτοκινητάκια, κούκλες, καράβια, τηλεσκόπια, πατίνια και ποδήλατα είναι μερικά μόνο από τα δώρα που θα περιμένουν τις μικρές κυρίες και τους μικρούς κυρίους κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να γιορτάσουν μαζί τους την Πρωτοχρονιά.

Lapin House

Site: www.lapinkids.com/el

Facebook: LapinHouse 

Instagram: @lapinhouse_official