Spring babies | Έρχονται για να φέρουν την άνοιξη!

Mon, 08/04/2024 - 11:32

Η γέννηση ενός παιδιού μπορεί να φέρει την άνοιξη, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει το διάστημα από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο! Είτε περιμένετε ένα ανοιξιάτικο μωρό είτε το κρατάτε ήδη στην αγκαλιά σας, αυτά είναι τα πιο συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για εκείνο.

Photo: inkdrop/Freepik 

5 fun (baby) facts

  • Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας, έδειξε ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί την άνοιξη εστιάζουν στη φωτεινή πλευρά της ζωής. Έχουν θετική διάθεση, εκρηκτικό ταμπεραμέντο και γενικά αισθάνονται ψυχική ευεξία.
  • Μήπως μεγαλώνετε έναν μελλοντικό CEO; Σύμφωνα με μελέτη από το Πανεπιστήμιο British Columbia, τα παιδιά της άνοιξης διαθέτουν ηγετικές ικανότητες και είναι πιθανό να κατέχουν διευθυντικές θέσεις αργότερα στη ζωή τους.
  • Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου ανέλυσε τη συσχέτιση ανάμεσα στον μήνα γέννησης και 19 διαφορετικά επαγγέλματα διαπιστώνοντας ότι όσα μωρά γεννιούνται τον Μάρτιο έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πιλότοι. Έτοιμοι για απογείωση;
  • Έχει αποδειχθεί ότι τα μωρά του Μαΐου γίνονται πολύ καλοί γονείς όταν έρθει η στιγμή να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αφού μπορούν ακούραστα να φροντίζουν και να προστατεύουν τους γύρω τους.
  • Καθώς γεννιούνται την εποχή του χρόνου όπου οι ημέρες είναι μεγαλύτερες, τα ανοιξιάτικα μωρά συνηθίζουν να μένουν ξύπνια μέχρι αργά το βράδυ. Καλό θα είναι λοιπόν να εμπλουτίσετε το ρεπερτόριό σας σε νανουρίσματα!
Photo: Ardalan Hamedani @ Unsplash 

It’s written in the stars

Κριός... Αν το παιδί σας έχει γεννηθεί μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου, τότε κρατάτε στα χέρια σας έναν ανεξάρτητο, ενθουσιώδη και γεμάτο ενέργεια Κριό. Γενναιόδωρο εκ φύσεως, είναι πάντα πρόθυμο να μοιραστεί τα παιχνίδια του με τα άλλα παιδιά, ενώ μεγαλώνοντας θα δημιουργήσει φιλίες που θα κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή.

Ταύρος... Γεννημένα το διάστημα από 20 Απριλίου έως 20 Μαΐου, τα μικρά Ταυράκια είναι φιλόδοξα, ευγενικά, αγαπούν τη ρουτίνα και διακατέχονται από σταθερότητα. Οι εκπλήξεις μπορεί να τα ξαφνιάσουν – και όχι ευχάριστα! Λατρεύουν τις αγκαλιές, τα φιλιά και τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

...ή Δίδυμος! Όσα παιδιά γεννιούνται από τις 21 Μαΐου μέχρι τις 21 Ιουνίου ανήκουν στους Διδύμους και διακρίνονται για την έντονη συναισθηματική φύση τους και τις εξαιρετικές επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Η δίψα για νέες περιπέτειες, η αστείρευτη ενέργειά τους και η υψηλή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτουν τα κατατάσσουν στις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες της παιδικής χαράς!

Διάσημα μωρά της άνοιξης... είναι μεταξύ άλλων οι Elton John 25/3, Mariah Carey 27/3, Lady Gaga 28/3, Celine Dion 30/3, Emma Watson 15/4, Channing Tatum 26/4, Jessica Alba 28/4, David Beckham 2/5, Adele 5/5, George Clooney 6/5